Werkprocessen verbeteren met T:MEBLOCKR

Werkprocessen verbeteren doe je met T:MEBLOCKR. Dit complete online afsprakensysteem neemt een hoop administratieve taken voor je uit handen. Via T:MEBLOCKR maken je klanten of burgers zélf hun afspraken. Vervolgens worden de afspraken automatisch ingepland bij de geschikte medewerker, op een van de beschikbare tijdstippen en locaties. Dit helpt jou gegarandeerd bij het verbeteren van de workflow en het verminderen van de werkdruk.

4 tips om je workflow te verbeteren

Iedereen wil zo efficiënt mogelijk werken, zo min mogelijk stress en een realistische planning. Toch blijkt dit vaak een race tegen de klok. Er wordt veel tijd verspild met handmatige taken, administratieve rompslomp en inefficiënte meetings. En al dat harde werken wordt vaak niet eens beloond. Hoe kun je je workflow verbeteren? T:MEBLOCKR deelt 4 tips.

Breng huidige werkprocessen in kaart

Begin met het in kaart brengen van de huidige werkprocessen. Beschrijf alle stappen en definieer de gewenste situatie: wat kan er beter en efficiënter?

Automatiseer dagelijkse processen

Dagelijkse werkprocessen verlopen vaak volgens een vaste structuur en standaard stappen. Dit maakt werkprocessen automatiseren eenvoudig.

Bouw een online afsprakensysteem in

Met een online afsprakensysteem zoals T:MEBLOCKR bespaar je veel tijd. Jouw klanten of andere bezoekers plannen zelf hun afspraken in. Het online afsprakensysteem doet de rest.

Integratie met andere systemen

Zorg ervoor dat systemen slim met elkaar samenwerken. Dit scheelt jou een hele hoop handmatige taken. T:MEBLOCKR kan met veel systemen koppelen.

Handig om bezoekersstromen in kaart te brengen

Ontvang je op dagelijkse basis veel bezoekers? En wil je de bezoekersstromen zo goed mogelijk reguleren en in kaart brengen? Dan is T:MEBLOCKR je beste vriend. Via ons afsprakensysteem maken klanten zelf hun afspraak. Zij hebben alleen keuze uit beschikbare tijdstippen en locaties. 

Vervolgens verzamelt T:MEBLOCKR alle afspraken en plant ze automatisch in. Hierbij houdt ons systeem standaard rekening met de beschikbare capaciteit. Via T:MEBLOCKR heb je ook exact inzicht in relevante data. Denk aan: aantal afspraken per locatie of medewerker en de duur van de afspraken. 

Workflow verbeteren van interne afspraken en werkplekken

T:MEBLOCKR optimaliseert ook de interne workflow. Ons afsprakensysteem is geschikt voor het reserveren van werkplekken en het inplannen van afspraken met collega’s. En dat binnen slechts een aantal muisklikken. Met onze handige module Single Sign-On log je snel in. Vervolgens selecteer je de gewenste tijd, locatie en eventueel collega. Et voilà! Een kind kan de was doen.

De voordelen van T:MEBLOCKR

 

  • Dagelijkse werkprocessen verbeteren: T:MEBLOCKR automatiseert de dagelijkse administratieve taken rondom afsprakenbeheer. Scheelt jou een hele hoop tijd.
  • Voorkomt no-shows : T:MEBLOCKR stuurt automatische herinneringsmails, bevestigingen en sms’jes. Dit voorkomt 70% van de no-shows.
  • Faciliteert online betalingen : Bij het maken van een afspraak kan de klant eventueel direct afrekenen.
  • Is eenvoudig te integreren: Je integreert T:MEBLOCKR soepel in je bestaande systemen en werkprocessen.

 

 

  • Is 24/7 beschikbaar: Het online afsprakensysteem van T:MEBLOCKR is 24/7 beschikbaar. Handig voor jou en jouw klanten of burgers.
  • Bespaart tijd: Je bespaart gemiddeld 60% van je tijd door de automatische planning en notificaties.
  • Is volledig webbased en veilig: Onze afspraken software is volledig webbased. Dat werkt heel prettig en is 100% veilig.

Vrijblijvende demo aanvragen

Wil jij je werkprocessen verbeteren met hulp van T:MEBLOCKR? Vraag dan een vrijblijvende demo aan en ervaar net als onder andere De Mandemakers Groep, Gemeente Den Haag, D-Reizen en Gemeente Kinrooi de voordelen van T:MEBLOCKR.

1500+ organisaties gebruiken T:MEBLOCKR voor betere dienstverlening & meer afspraken