Werkplaatsplanning

Wanneer er vanuit een werkplaats afspraken moeten worden ingepland dan kan dat lastig zijn omdat het medewerkers stoort in hun werk en het telefonisch niet ideaal is wanneer de werkplaats luidruchtig is. Mails kunnen niet direct worden beantwoord waardoor er ook kans is dat verschillende klanten aanspraak proberen te maken op hetzelfde tijdslot. Timeblockr software voor werkplaatsplanning zorgt ervoor dat klanten direct een afspraak kunnen maken met de werkplaats zonder dat een medewerker daar aan te pas komt. Via deze plug-in krijgt de medewerker ook bericht wanneer een afspraak is ingepland en ontvangt de klant automatisch een bevestiging en herinnering naarmate de datum van de afspraak in zicht komt. Dat vermindert de kans op een no-show aanzienlijk.

 

Voordelen automatiseren van werkplaatsplanning

Werkplaatsplanning software zorgt voor een betere klantbeleving omdat er niet gewacht hoeft te worden tot een medewerker de afspraak bevestigt. De klant wil graag meteen weten waar hij/zij aan toe is. In het internettijdperk betekent wachten ook vaak dat een klant verder zoekt. Door de optie te geven om direct een afspraak te maken, stijgt de conversie. De Timeblockr plug-in werkt met verschillende online kanalen waaronder de website, email en social media. Steeds vaker willen mensen via Facebook in contact treden met een bedrijf. Timeblockr kan ook direct in een Facebook-campagne worden gebruikt. Wanneer je bijvoorbeeld een garage runt en het tijd wordt voor winterbanden, dan kun je meteen via een Facebook campagne over winterbanden de ontvanger een afspraak laten inplannen.

 

Demonstratie Timeblockr werkplaatsplanning software

Timeblockr werkt uitstekend samen met bestaande bedrijfsprocessen waardoor de implementatie binnen een dag is te realiseren. Zijn er maatwerk-oplossingen nodig dan kunnen we daar ook in voorzien. De plug-in kan in de huisstijl van het bedrijf worden ingericht en na implementatie heb je er geen omkijken meer naar. Het onderhoud, hosting, beveiliging en updates worden door ons online verzorgd. We laten je de werking van onze intuïtieve software graag eens zien. Maak daarom een vrijblijvende afspraak voor een gesprek of demonstratie waarbij we met je mee kunnen denken over de implementatie van onze software voor werkplaatsplanning binnen jouw bedrijf.