Werkplaatsplanning software integreren?

Met de werkplaatsplanning software van T:MEBLOCKR voer je snel en efficiënt je garage management uit. Het doel? Dat is dat jij meer tijd overhoudt voor reparaties, onderhoud en verkoop. Met de garage management software van T:MEBLOCKR kunnen je (potentiële) klanten zélf hun afspraken inplannen. Of het nu gaat om een APK, een testrit of een reparatie. Het handmatig plannen van werkplaatsafspraken wordt hiermee verleden tijd. Daarnaast benut je de capaciteit van je monteurs of verkopers optimaal dankzij onze werkplaats software.

Garage management software

Op zoek naar garage software om afspraken automatisch in te plannen? En wil je de capaciteit van je werkplaats en die van je monteurs zo efficiënt mogelijk benutten? Kies dan voor de garage management software van T:MEBLOCKR. Dankzij ons overzichtelijke online planbord kun je gemakkelijk afspraken aanpassen of verplaatsen. Ook kun je de monteur wijzigen en de status van een afspraak inzien. En dat alles in één handomdraai. 

Voordelen van werkplaatsplanning software

Benieuwd of werkplaatssoftware iets is voor jullie garage? Dit zijn de voordelen voor jou én je bedrijfsvoering. 

  • Klanten kunnen 24/7 hun eigen afspraken inplannen. Dit bespaart jou een hoop tijd.
  • In één oogopslag inzicht in de planning, statussen en werkplaatscapaciteit. 
  • Gemakkelijk te integreren plug-in die gemakkelijk in gebruik is.
  • Optimale en efficiënte inzet van de monteurs, specialismen en werkplaatsen. 
  • De klantbeleving en de conversieratio stijgen aanzienlijk. 

Een gesmeerde werkplaatsplanning

Een belletje dat nét verkeerd getimed is. Een luidruchtige werkplaats. Een e-mail die al veel te lang openstaat. Herkenbaar? Als garagehouder of monteur wil je je het liefste bezighouden met je vak. Niet met regelen en plannen. Gelukkig schiet onze garage software te hulp. T:MEBLOCKR neemt dit soort administratieve randzaken voor je uit handen. Wij faciliteren dat jouw (potentiële) klant zélf een afspraak maakt en automatisch gematcht wordt aan de juiste monteur. Alles om de werkplaatsplanning zo gesmeerd mogelijk te laten verlopen. 

T:MEBLOCKR & Dunlop Retail

​​”Onze klanten vinden het prettig om zelf te kunnen bepalen  wanneer zij een afspraak inplannen. Hierdoor hebben onze monteurs veel meer tijd voor hun klant. ” – Kenneth Vingerhoed, Retail Development Manager, Goodyear Dunlop Retail Partners

Minder no-shows

Heb je vaak te maken met klanten die niet komen opdagen? Goed nieuws: met de plug-in van T:MEBLOCKR ontvangt je klant automatisch een bevestiging en herinneringen. Via een e-mail en/of een SMS. Dit vermindert de mate van no-shows aanzienlijk. 

24/7 klaarstaan voor klanten

Als garagist, monteur of verkoper wil je je klanten zo snel mogelijk op weg helpen. Letterlijk. Dankzij onze garage/werkplaats software kunnen jouw klanten 24/7 zélf een afspraak maken. De afspraakbevestiging volgt vervolgens geheel automatisch. Bijkomend voordeel: de mogelijkheid om direct een afspraak vast te leggen zorgt gegarandeerd voor meer conversies.  

Webbased software

Het garage management systeem van T:MEBLOCKR is compleet webbased. Dat houdt in dat de plug-in gemakkelijk te bedienen is én dat het systeem 100% veilig is. Sterker nog: op het gebied van dataveiligheid loopt T:MEBLOCKR voorop. 

Koppeling met website, e-mail en social media

Het mooie aan de garage/werkplaats software van T:MEBLOCKR is dat deze naadloos te integreren is in je website, volledig conform de huisstijl. De plug-in kan ook gekoppeld worden aan je e-mailsysteem, interne agenda en social media kanalen. Zo wordt contact met je klanten en campagnes voeren nóg eenvoudiger. 

1500+ organisaties gebruiken T:MEBLOCKR voor betere dienstverlening & meer afspraken