Senior .NET Developer

De gemeente, de keukenboer, de kapper. Eén ding hebben ze allemaal gemeen. Plannen is niet makkelijk. Van de switch naar online afspraken en voortdurend wisselende beschikbaarheid tot het inplannen van meerdere medewerkers voor dezelfde klant, het blijft lastig om de tijd goed te verdelen. T:MEBLOCKR heeft gelukkig de oplossing. Help jij om er een succes van te maken?

Vertel verder…

Een afspraak maken om te kunnen winkelen. Het hoort nou eenmaal bij het nieuwe normaal. Maar hoe moeten al die winkeliers dat dan doen? Je kunt moeilijk de hele dag bij de telefoon blijven zitten als je klanten in de zaak hebt. Gelukkig is er een oplossing. Een totaaloplossing. Eén die werkt voor elk type bedrijf en ieder soort afspraak, met alle extra mogelijkheden die je maar kunt wensen.

Van het direct inplannen met meerdere medewerkers, het maken van automatische vervolgafspraken en het naadloos verzetten van alle afspraken die je al hebt staan, tot geïntegreerde betaaloplossingen. T:MEBLOCKR maakt het allemaal mogelijk. En met al meer dan 3 miljoen gebruikers per jaar hebben we voor volgend jaar maar vast een afspraakje ingepland aan de top van de Nederlandse Scale-up scene. Help jij ons om op tijd te komen?

Wat kan ik doen?

Opschalen. En snel ook. Het aantal gebruikers van de applicatie – die inmiddels is geïntegreerd bij een groot aantal lokale overheden, retail-organisaties en adviesbureaus – groeit dagelijks en die groei moet in goede banen worden geleid. Dat betekent niet alleen moeilijke keuzes maken als het gaat om de architectuur van de applicatie, maar ook de infrastructuur en zelfs de samenstelling van het team.

Als Senior .NET Developer ga je aan de slag met de core producten van onze klant, maar zij vragen jou ook mee te denken hoe deze producten en oplossingen te verbeteren met behulp van de nieuwste technologieën. Je hebt kennis en ervaring met de complete Software Development Life Cycle en je weet hoe je een product van start tot eind tot een succes te brengen. Met jouw technische expertise en ervaring ben je niet alleen verantwoordelijk voor de architectuur en ontwikkeling, maar ook voor de technische kwaliteit. Je bent daarnaast een strategische partner voor zowel de klant als het eigen development team. Aan features komt de oplossing niet tekort, maar zorgen dat al die features altijd voor iedereen beschikbaar zijn is met dit aantal gebruikers nog een uitdaging. En hoe om te gaan met al het maatwerk, en de integratie met bestaande applicaties bij de klant? Een oprechte interesse in technologie zorgt ervoor dat je nooit stopt met leren en constant met nieuwe ideeën komt. Kortom: je wordt wakker met .NET, je speelt er lekker mee en je gaat er weer mee naar bed!

Dat klinkt gaaf, maar kan ik nog iets meenemen?

Liever niet. Met jouw ervaring als Senior .NET Developer, en gedegen kennis van architectuur, ben je al aardig op weg. Als je daarnaast ervaring hebt met Azure DevOps, is dat erg fijn. De organisatie volgt de SOLID principles en daarnaast werken zij in een Microservices architectuur. Unit testing is iets nieuws binnen de organisatie en als jij hen hierin op weg wilt helpen. De rest leren we je graag bij, zodat jij op den duur kunt doorgroeien tot Lead rol binnen het development team. Met jouw communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat je weet wat er speelt binnen het team maar ook in de business zelf. Je bent niet bang de eigen handen uit de mouwen te steken en hierbij het voortouw te nemen binnen het team.

Dat ben ik! Maar wat krijg ik er nou precies voor terug?

Tijd is kostbaar, dus wordt die van jou goed beloond. Daarom start je met een basissalaris tot € 5.500,- bruto per maand. Daarnaast geniet je een goed pensioen en uitstekende secundaire voorwaarden. Bovendien wordt er op dit moment gewerkt aan een optiemodel voor werknemers, zodat iedereen kan profiteren van de groei van het bedrijf. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu!