Financieel Medewerker

De gemeente, de keukenboer, de kapper. Eén ding hebben ze allemaal gemeen. Plannen is niet makkelijk. Van de switch naar online afspraken en voortdurend wisselende beschikbaarheid tot het inplannen van meerdere medewerkers voor dezelfde klant, het blijft lastig om de tijd goed te verdelen. T:MEBLOCKR heeft gelukkig de oplossing. Help jij om er een succes van te maken?

Vertel verder…

Een afspraak maken om te kunnen winkelen. Het hoort nou eenmaal bij het nieuwe normaal. Maar hoe moeten al die winkeliers dat dan doen? Je kunt moeilijk de hele dag bij de telefoon blijven zitten als je klanten in de zaak hebt. Gelukkig is er een oplossing. Een totaaloplossing. Eén die werkt voor elk type bedrijf en ieder soort afspraak, met alle extra mogelijkheden die je maar kunt wensen.

Van het direct inplannen met meerdere medewerkers, het maken van automatische vervolgafspraken en het naadloos verzetten van alle afspraken die je al hebt staan, tot geïntegreerde betaaloplossingen. T:MEBLOCKR maakt het allemaal mogelijk. En met al meer dan 3 miljoen gebruikers per jaar hebben we voor volgend jaar maar vast een afspraakje ingepland aan de top van de Nederlandse Scale-up scene. Help jij ons om op tijd te komen?

Wat kan ik doen?

Als Financieel Medewerker zorg je er met jouw goede financiële kennis voor dat de administratie, van crediteuren tot debiteuren en het verwerken van declaraties, helemaal op orde is. Dagelijks houd jij je bezig met de debiteuren- en crediteurenadministratie, waarbij je de administratieve gegevens correct invoert, verwerkt en verstuurt in de geautomatiseerde systemen. Daarnaast controleer en orden je boekingsstukken zoals facturen en bankafschriften én ondersteun je jouw collega’s door afspraken in te plannen en de agenda’s te beheren. Tot slot pak je administratieve taken als het invoeren en verwerken van ziekmeldingen, declaraties en bestellingen op. Kortom; een zeer afwisselende baan, waarbij je alle ruimte krijgt om de werkzaamheden eigen te maken!

Dat klinkt gaaf, maar kan ik nog iets meenemen?

Natuurlijk voel jij je als Financieel Medewerker helemaal thuis in de wereld van cijfers. Geen wonder dus dat je hier al enkele jaren met plezier jouw werk van hebt gemaakt. Als geen ander weet je het overzicht te bewaren en zorg je voor een zeer nauwkeurige administratie. Verder breng je mee:

  • Hbo werk- en denkniveau en een afgeronde financiële opleiding;
  • Ervaring en kennis op het gebied van financiële processen;
  • Goede kennis van diverse systemen zoals Microsoft Outlook & Excel, Teamleader en Exact Online;
  • Je bent 16 uur per week beschikbaar.

Dat ben ik! Maar wat krijg ik er nou precies voor terug?

Tijd is kostbaar, dus wordt die van jou goed beloond. Een goed bruto maandsalaris tussen de €2500 en €3500 op fulltime basis, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.