Vacatures

Wat goed dat je hier bent. De eerste stap naar wellicht een nieuwe baan. Een nieuwe baan is altijd spannend, maar bij ons kom je in een warm bad terecht. Of je nu nieuwe functionaliteiten ontwikkelt als developer, je bezig houdt met klanten blij maken in ons Customer Success team of dat je één van de overige technische of ondersteunende functies uitvoert. Samen maken we ons platform met de seconde-wijzer. Kom erbij! Want zoals het klokje bij TIMEBLOCKR tikt, tikt het nergens.

 

Openstaande vacatures

Kom jij werken bij één van de snelst groeiende SaaS-organisaties van Rotterdam en omstreken? Bekijk snel onze openstaande vacatures.

'Bij T:MEBLOCKR heb je vrijheid in je werkzaamheden, ruimte voor nieuwe ideeën én draag je bij aan efficiënte organisaties.'
Walter Akkermans Sales & Development Manager

4 redenen om vandaag nog bij ons te solliciteren:

Bij ons ben jij baas over eigen tijd! Jij krijgt de vrijheid om jouw agenda en werkzaamheden zelf in te delen.

Jij kiest jouw eigen werkplek. Of dat nu vanuit huis is of op één van onze kantoren in Oud-Beijerland, Rotterdam of Curaçao.

Je krijgt alle mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar andere commerciële of technische functies.

We work hard, we play hard. Jij sluit je werkweek af met een vrijdagmiddagborrel en een fanatieke tafelvoetbal sessie.

Waarom jij bij TIMEBLOCKR wilt werken

Veel dingen in het dagelijks leven zijn omkeerbaar. Een typefout herstel je, bijvoorbeeld, eenvoudig. En is je wasmachine stuk? Dan vervang je deze. Er is echter één ding dat je onmogelijk terug kunt krijgen wanneer je het eenmaal hebt besteed. En dat is tijd. Hoe hard je ook je best doet, je krijgt nooit meer de kans om dat ene moment anders te besteden.

 

Heb je er weleens op die manier naar gekeken? Waarschijnlijk niet. Althans, je zult niet bij iedere seconde stilstaan. Je wordt geleefd door vragen en belletjes, doet gewoon wat het moment je ingeeft of simpelweg wat je is aangeleerd. Maar niet stilstaan bij de tijd kun je je alleen veroorloven als de manier waarop jij met je tijd omgaat geen vanzelfsprekendheid meer is. Neem maar eens de tijd om daarover na te denken. Voor TIMEBLOCKR telt elke seconde van jouw tijd.

 

Bij TIMEBLOCKR zorgen we ervoor dat iedere seconde, iedere minuut goed is besteed. Met ons team van T:MESAVERS nemen wij onze klanten het werk uit handen, dat hen belemmert in het bereiken van het volledige potentieel. Want alleen zo kunnen onze klanten de echte toegevoegde waarde ontdekken van hun organisatie. En de klant van onze klant, die voelt dat. Met T:MEBLOCKR is iedereen baas over eigen tijd!

Voor wie werken wij?

We werken voor veel verschillende type organisaties. Onze klanten bevinden zich in de overheidssector, retail en financiële dienstverlening. Met 3,5 miljoen gebruikers per jaar is de kans groot dat je al een keer online een afspraak hebt gemaakt via ons platform. T:MEBLOCKR regelt onder andere de afspraken voor Goodyear Dunlop Retail Partners, de Mandemakers Groep, BNP Paribas, het UWV en meer dan 100 Nederlandse en Belgische gemeenten. Meer weten? Kijk gerust eens bij onze cases.