Manager Service Delivery

De gemeente, de keukenboer, de kapper. Eén ding hebben ze allemaal gemeen. Plannen is niet makkelijk. Van de switch naar online afspraken en voortdurend wisselende beschikbaarheid tot het inplannen van meerdere medewerkers voor dezelfde klant, het blijft lastig om de tijd goed te verdelen. T:MEBLOCKR heeft gelukkig de oplossing. Help jij om er een succes van te maken?

Vertel verder…

Een afspraak maken om te kunnen winkelen. Het hoort nou eenmaal bij het nieuwe normaal. Maar hoe moeten al die winkeliers dat dan doen? Je kunt moeilijk de hele dag bij de telefoon blijven zitten als je klanten in de zaak hebt. Gelukkig is er een oplossing. Een totaaloplossing. Eén die werkt voor elk type bedrijf en ieder soort afspraak, met alle extra mogelijkheden die je maar kunt wensen.

Van het direct inplannen met meerdere medewerkers, het maken van automatische vervolgafspraken en het naadloos verzetten van alle afspraken die je al hebt staan, tot geïntegreerde betaaloplossingen. T:MEBLOCKR maakt het allemaal mogelijk. En met al meer dan 3 miljoen gebruikers per jaar hebben ze voor volgend jaar maar vast een afspraakje ingepland aan de top van de Nederlandse Scale-up scene. Help jij ze om op tijd te komen?

Wat kan ik doen?

Als Service Delivery Manager ben jij het gezicht van T:MEBLOCKR naar onze klanten. Met jouw expertise help jij onze klanten innoveren! Door nauw samen te werken en te schakelen met de verschillende stakeholders en klanten bewaak je het overzicht en zorg je ervoor dat alles volgens plan verloopt. Je bent constant op zoek naar het verbeteren van onze diensten, maar helpt ook in het oplossen van incidenten en problemen. Dit betekent dat je elke dag alles op alles zet om te gekke projecten te realiseren samen met jouw team. Je bent eerste aanspreekpunt en tevens eindverantwoordelijk voor de aan jou toegewezen projecten. Je bent iemand die goed kan luisteren en de vragen van klanten weet te vertalen naar technologische oplossingen. Door jouw realistische planning weet je op tijd en volgens afspraak projecten op te leveren. Je bent analytisch en ondernemend en communicatief sterk; technisch gecompliceerde zaken kun je begrijpelijk maken. Kortom, jij bent onmisbaar. Zeker ook omdat je klanten inhoudelijk adviseert en een stuk business consultancy oppakt in meerdere projecten tegelijkertijd. De focus ligt op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en communicatie. Hiervoor coach je de verschillende teams en denk je mee over verbeteringen van de implementatie van de ITIL processen. Als er een commerciële kans voorbij komt pak je die natuurlijk direct op.

Dat klinkt gaaf, maar kan ik nog iets meenemen?

Liever niet. Met jouw ervaring in customer service of tech support, oprechte nieuwsgierigheid en uitstekende communicatieve vaardigheden ben je namelijk al een heel eind op weg. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je daarnaast ook al bekend bent met SaaS-oplossingen, ITIL en Prince2, maar de rest leren we je graag bij.

Dat ben ik! Maar wat krijg ik er nou precies voor terug?

Tijd is kostbaar, dus wordt die van jou goed beloond. Daarom start je met een basissalaris tot € 4.000,- bruto per maand, maar deze kun je elke maand met variabele on target bonussen opkrikken naar € 5.250,-. Daarnaast geniet je een goed pensioen en uitstekende secundaire voorwaarden. Bovendien wordt er op dit moment gewerkt aan een optiemodel voor werknemers, zodat iedereen kan profiteren van de groei van het bedrijf. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu!