Customer Succes Engineer

De gemeente, de keukenboer, de kapper. Eén ding hebben ze allemaal gemeen. Plannen is niet makkelijk. Van de switch naar online afspraken en voortdurend wisselende beschikbaarheid tot het inplannen van meerdere medewerkers voor dezelfde klant, het blijft lastig om de tijd goed te verdelen. T:MEBLOCKR heeft gelukkig de oplossing. Help jij om er een succes van te maken?

Vertel verder…

Een afspraak maken om te kunnen winkelen. Het hoort nou eenmaal bij het nieuwe normaal. Maar hoe moeten al die winkeliers dat dan doen? Je kunt moeilijk de hele dag bij de telefoon blijven zitten als je klanten in de zaak hebt. Gelukkig is er een oplossing. Een totaaloplossing. Eén die werkt voor elk type bedrijf en ieder soort afspraak, met alle extra mogelijkheden die je maar kunt wensen.

Van het direct inplannen met meerdere medewerkers, het maken van automatische vervolgafspraken en het naadloos verzetten van alle afspraken die je al hebt staan, tot geïntegreerde betaaloplossingen. T:MEBLOCKR maakt het allemaal mogelijk. En met al meer dan 2,5 miljoen gebruikers per jaar hebben ze voor volgend jaar maar vast een afspraakje ingepland aan de top van de Nederlandse Scale-up scene. Help jij ze om op tijd te komen?

Wat kan ik doen?

Succes engineeren. Jij helpt klanten om snel wegwijs te worden in de talloze mogelijkheden die het platform biedt. Samen met jouw team richt je het platform voor ze in, sluit je het aan op hun bestaande website en systemen, en los je verder alle problemen voor ze op. Bovendien geef je zowel online- als offline-trainingen aan de klant, om te zorgen dat ze alles uit het platform kunnen halen. Zo kunnen ze snel en volgens afspraak, makkelijker afspraken maken.

Mochten jij en je collega’s tegen een nieuw probleem aanlopen, een verzoek krijgen van een klant, of een goed idee hebben over hoe het platform nog beter kan, dan leg je dat voor bij de Product Owner. Bovendien draag je bij aan het testen en documenteren van de software en houd je de kennisbank bij. Alles voor het succes van de klant.

Dat klinkt gaaf, maar kan ik nog iets meenemen?

Liever niet. Met jouw ervaring in customer service of tech support, oprechte nieuwsgierigheid en uitstekende communicatieve vaardigheden ben je namelijk al een heel eind op weg. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je daarnaast ook al bekend bent met SaaS-oplossingen en ITIL, maar de rest leren we je graag bij.

Dat ben ik! Maar wat krijg ik er nou precies voor terug?

Tijd is kostbaar, dus wordt die van jou goed beloond. Daarom start je met een basissalaris tot € 3100,- bruto per maand. Daarnaast geniet je een goed pensioen en uitstekende secundaire voorwaarden. Bovendien wordt er op dit moment gewerkt aan een optiemodel voor werknemers, zodat iedereen kan profiteren van de groei van het bedrijf. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu!