Business Analist

De gemeente, de keukenboer, de kapper. Eén ding hebben ze allemaal gemeen. Plannen is niet makkelijk. Van de switch naar online afspraken en voortdurend wisselende beschikbaarheid tot het inplannen van meerdere medewerkers voor dezelfde klant, het blijft lastig om de tijd goed te verdelen. T:MEBLOCKR heeft gelukkig de oplossing. Help jij om er een succes van te maken?

Vertel verder…

Een afspraak maken om te kunnen winkelen. Het hoort nou eenmaal bij het nieuwe normaal. Maar hoe moeten al die winkeliers dat dan doen? Je kunt nu eenmaal moeilijk de hele dag bij de telefoon blijven zitten als je klanten in de zaak hebt. Gelukkig is er een oplossing. Een totaaloplossing. Eén die werkt voor elk type bedrijf en ieder soort afspraak, met alle extra mogelijkheden die je maar kunt wensen.

Van het direct inplannen met meerdere medewerkers, het maken van automatische vervolgafspraken en het naadloos verzetten van alle afspraken die je hebt staan, tot geïntegreerde betaaloplossingen. Deze unicorn in spé maakt het allemaal mogelijk. En met al meer dan 2,5 miljoen gebruikers per jaar hebben ze voor volgend jaar maar vast een afspraakje ingepland aan de top van de Nederlandse Scale-up scene. Help jij ze om op tijd te komen?

Wat kan ik doen?

Opschalen. En snel ook. Het aantal gebruikers van de applicatie – die inmiddels is geïntegreerd bij een groot aantal lokale overheden, retail-organisaties en adviesbureaus – groeit dagelijks en die groei moet in goede banen worden geleid. Dat betekent niet alleen moeilijke keuzes maken maar dat er ook echt geluisterd moet worden naar de gebruikers en klanten. Wat zijn de wensen en behoeften?

Als Business Analyst ga je je bezig houden met het in kaart brengen van deze wensen en behoeften, ook wel requirements genoemd. Deze werkt je uit in de vorm van user stories die door de developers worden gebouwd en geïmplementeerd. Ook houdt je bezig met de acceptatie criteria en pak je een stuk testing op. Omdat de nieuw ontwikkelde zaken uiteraard wel moeten werken zoals oorspronkelijk bedoeld!

Dat klinkt gaaf, maar kan ik nog iets meenemen?

Een aantal jaar ervaring als Business Analyst (of vergelijkbaar) is een goed startpunt. Je bent als geen ander in staat om zaken te analyseren en requirements in kaart te brengen. Ook is het schakelen met een development team iets wat je graag doet. Tot slot heb je ervaring in een agile/scrum omgeving.

Dat ben ik! Maar wat krijg ik er nou precies voor terug?

Tijd is kostbaar, dus wordt die van jou goed beloond. Daarom start je met een basissalaris tot €5.500,- bruto per maand. Daarnaast geniet je een goed pensioen en uitstekende secundaire voorwaarden. Bovendien wordt er op dit moment gewerkt aan een optiemodel voor werknemers, zodat iedereen kan profiteren van de groei van het bedrijf. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu!