Tijdens de COVID-19 crisis steunt Timeblockr bedrijven én helpt tegelijkertijd verdere besmetting voorkomen. Gratis

Prachtige initiatieven

De afgelopen weken hebben we allerlei prachtige initiatieven voorbij zien komen. Innovatief, creatief of gewoon boerenslimheid. Wij van Timeblockr hebben ook niet stilgezeten. Integendeel. We hebben uitgebreid gesproken met klanten, partners en natuurlijk met onze eigen mensen.

 

Wat kunnen wij doen?

Wij hebben ons ten doel gesteld om niet alleen ondernemers te helpen. We wilden bekijken hoe we onze innovativiteit en Timeblockr Afspraakbeheer kunnen inzetten om contactmomenten verminderen en zo verspreiding en besmetting kunnen beperken.

 

Wat gaan we doen?

Allereerst stellen we voor nieuwe klanten Timeblockr gratis ter beschikking tijdens de (intelligente) lock down. Daarnaast introduceren we drie nieuwe modules vervroegd en stellen we deze gratis ter beschikking aan al onze klanten.

 

Drie nieuwe modules

De modules die we vervroegd introduceren zijn Afspraak op Afstand, Bezetting- en planningsoverzichten en Gefaseerde Afspraken.

 

Afspraak op Afstand

Met Afspraak op Afstand hebben overheden en bedrijven eenvoudig on-line 1 op 1 contact met hun burgers en klanten. Met probleemloze en beveiligde video, audio en functionaliteiten om documenten en beeldmateriaal te delen.

 

Bezetting- en planningsoverzichten

Met Bezetting- en Planningsoverzichten heeft u altijd inzicht in uw bezetting, de planning. Het stelt u bijvoorbeeld in staat om bij een onverwachte onderbezetting individueel of ‘in bulk’ afspraken te verzetten naar een later tijdstip. Zo voorkomt u wachtrijen.

 

Gefaseerde Afspraken

Met Gefaseerde Afspraken kunt u in uw planning rekening houden met activiteiten voor of na de afspraak. Een kwartier wachttijd voor de afspraak bijvoorbeeld. Door Gefaseerde Afspraken te gebruiken voorkomt u dat de wachtkamers of andere ruimtes te vol raken en de verplichte 1,5 meter afstand onder druk komt te staan.

 

Gratis?

Ja. Het gebruik van onze onze software en/of de nieuwe modules is gedurende de (intelligente) lock down volledig gratis. Na de lock down helpen we graag om de pieken in wachtrijen te managen, te plannen, te overzien én weg te werken.

Meer weten?

Wilt u weten hoe snel we Timeblockr bij u kunnen implementeren? Informatie over de voorwaarden of op de hoogte gehouden worden via onze wekelijkse forum? Stuur een bericht naar info@timeblockr.com of maak een afspraak via onderstaande knop.

Maak een afspraak