Online ticketsysteem integreren?

Een online ticketsysteem is handig om bezoekersstromen op locatie efficiënt te laten verlopen. Je klant of de burger maakt zélf een afspraak en ontvangt vervolgens een persoonlijk afspraakkenmerk: een ticket. Dit ticket is gedurende het gehele afspraakproces gekoppeld aan één specifiek persoon. Het voordeel? Zo kun jij achter de schermen gemakkelijk inzien hoe de klantreis eruit zag. Een online ticketsysteem is dus voornamelijk handig voor het management, maar het zorgt ook voor een stukje eenduidigheid voor je bezoeker. Win-win! 

T:MEBLOCKR biedt een geavanceerd ticketsysteem waarmee je je locatiebezoekers kunt stroomlijnen. Van het maken tot een afspraak tot het fysieke bezoek. Interessant voor jou? Vraag direct een demo aan!

Voor wie zijn online ticketing systemen geschikt?

Heb je dagelijks te maken met bezoekers op locatie? Wil je wachttijden beperken én wil je je klant een duidelijke route meegeven? Dan is een online ticketsysteem geschikt voor jouw bedrijf of organisatie. Of je nu werkt in de retailsector, voor de overheid of in de financiële sector. Met behulp van een online ticketsysteem kun je het bezoekersproces volledig automatiseren: van het (digitaal) maken van een afspraak tot het daadwerkelijke bezoek op locatie.

Software voor ticketing

T:MEBLOCKR biedt geavanceerde software voor ticketing systemen. Het is een alles-in-één-oplossing waarbij klanten of burgers zélf hun afspraak maken. Vervolgens krijgen zij een ticketcode die gedurende het gehele afspraakproces hetzelfde blijft. Dit afspraakproces bestaat in principe uit drie stappen:

Stap 1 | Klant maakt zélf (online) een afspraak

Het voordeel van het ticketsysteem van T:MEBLOCKR is dat je als bedrijf of organisatie 24/7 bereikbaar bent. Je klanten of burgers plannen zélf hun afspraken in, via je website of telefonisch. Doordat ons online afsprakensysteem is gekoppeld aan jullie agenda, heeft je klant exact inzicht in de beschikbare dagen en tijdstippen. Ook wordt de afspraak automatisch ingepland bij de juiste beschikbare expert. 

Wanneer de afspraak is vastgelegd, krijgt je klant een bevestiging. En om no-shows te voorkomen krijgt hij kort voor de afspraak een herinnering via een SMS en/of een mailtje. En zijn last-minute (spoed)afspraken ook mogelijk? Jazeker, ook daar is ons online ticketing systeem goed op ingericht.

Stap 2 | Aanmelden met persoonlijk ticket

Je kent het vast nog wel: een nummertje trekken bij de slager. Wie het laatst komt, sluit achter in de rij aan. Het online ticketsysteem van T:MEBLOCKR werkt iets anders. Als bezoeker krijg je namelijk bij het maken van je afspraak een ticketnummer mee. Bij aankomst op locatie meldt je bezoeker zich met dit nummer aan via een digitale aanmeldzuil of via zijn mobiele telefoon. Na het aanmelden krijgt je bezoeker te zien waar hij plaats mag nemen of welke route hij moet afleggen. 

Stap 3 | Oproepscherm met specifiek ticketnummer

Wanneer de bezoeker aan de beurt is, verschijnt zijn ticketnummer op een oproepscherm. Dit oproepscherm toont waar de bezoeker zich mag melden. Op deze oproepschermen kan nog extra informatie toegevoegd worden, zoals het laatste nieuws, het weer of de dagelijkse opbrengst van zonnepanelen. Deze extra informatie noemen we ook wel narrowcasting. Je kunt zowel de oproepschermen als de narrowcasting helemaal naar eigen wens inrichten, uiteraard op basis van je huisstijl.

5 voordelen van onze software voor ticketing

T:MEBLOCKR biedt talloze voordelen. We zetten de belangrijkste op een rij.

 • Eenduidig ticketingsysteem
  Gedurende het gehele afspraakproces wordt er één afspraakkenmerk toegewezen aan een persoon. Dit is niet alleen heel eenduidig voor je bezoeker, maar het werkt ook gebruiksvriendelijk voor jou en je collega’s.
 • Klantreis beter monitoren
  Doordat er per persoon maar één afspraakkenmerk is gekoppeld, heb je beter inzicht in de klantreis. Via ons ticketsysteem kun het gehele proces monitoren en daar lering uit trekke
 • Voldoet 100% aan privacywet 
  Binnen ons online ticketsysteem wordt het unieke afspraakkenmerk niet gekoppeld aan de persoonlijke gegevens van je bezoeker. Mede daarom voldoet T:TIMEBLOCKR volledig aan de privacywetgeving.
 • Receptiemedewerkers worden ontlast
  Je collega’s achter de balie hebben het doorgaans al druk genoeg. Dankzij ons online ticketsysteem worden zij ontlast, omdat je klant of burger alles zelf regelt bij binnenkomst.
 • Ook last-minute afspraken zijn mogelijk
  T:MEBLOCKR maakt ook last-minute (spoed)afspraken mogelijk.

Vrijblijvende demo aanvragen?

Wil je zelf zien hoe het klantvolgsysteem van T:MEBLOCKR werkt? Vraag dan een vrijblijvende demo aan. 

1500+ organisaties gebruiken T:MEBLOCKR voor betere dienstverlening & meer afspraken