Ticketsysteem

Tegenwoordig wordt van bedrijven verwacht dat zij 24/7 bereikbaar zijn. Wanneer je als bedrijf niet snel genoeg kunt beantwoorden aan de vraag van een klant dan maakt internet het heel eenvoudig om verder te zoeken. En ook al ben je telefonisch goed bereikbaar dan nog zal een grote groep liever online contact zoeken. Gelukkig is er via internet ook veel te automatiseren en maakt een ticketsysteem het mogelijk om direct contact te leggen. Door alles via een online ticketsysteem te laten verlopen, verhoog je ook de effici├źntie binnen je bedrijf. De kans op fouten wordt daardoor verkleind. Timeblockr is een ticketsysteem dat eenvoudig online is te integreren en goed samenwerkt met bestaande software als Office 365, G Suite en AFAS.

 

Online ticketsysteem verhoogt conversie

Klanten verwachten tegenwoordig op verschillende manieren een bedrijf te kunnen benaderen. Een oudere generatie pakt misschien het liefste nog de telefoon of schrijft een e-mail, maar een steeds grotere groep zal via social media contact willen leggen. Ook hier biedt Timeblockr uitkomst. Klanten kunnen namelijk niet alleen via de website direct een afspraak inplannen maar ook via e-mail en Facebook. Marketingtechnisch biedt dit ook mogelijkheden door Timeblockr direct te koppelen met een Facebook-campagne voor een hogere conversie. Timeblockr maakt het ook mogelijk om afspraken op afstand te laten verlopen via videobellen. Hier is geen technische kennis voor nodig. De klant opent enkel een link in de browser zonder iets binnen een browser te hoeven installeren. Voor klanten die niet in staat zijn om langs te komen, is dit een ideale oplossing.

Implementatie Timeblockr ticketsysteem

Om Timeblockr binnen je bedrijf te gebruiken, hoeven er geen ingrijpende handelingen te worden verricht. Wij kunnen de implementatie van Timeblockr binnen een dag realiseren zodat de continuïteit van het bedrijf niet verstoord wordt. Vraag vandaag nog een vrijblijvende productdemonstratie aan waarin we laten zien hoe klanten en medewerkers voordeel ondervinden bij het gebruik van Timeblockr. Wij kunnen de demonstraties geven bij ons op kantoor, op locatie of telefonisch/Teams.