Geautomatiseerde planning software

Met de planning software T:MEBLOCKR ben je 24/7 bereikbaar voor klanten. (Potentiële) klanten maken zélf hun afspraken, gewoon via je eigen website. De afspraak wordt vervolgens automatisch ingepland op een beschikbaar moment. Onze planning software houdt namelijk rekening met jullie agenda’s en de beschikbare capaciteit. Bovendien wordt de afspraak direct ingepland bij de collega met de juiste kennis. Zo, dat bespaart een hoop tijd!

 

✓ 24/7 bereikbaar voor het inplannen van afspraken
✓ 90% tijdbesparing door automatische planning
✓ 75% minder no-shows dankzij automatische notificaties

Planning tool voor overheden, retail, financiële sector en automotive

T:MEBLOCKR is een planning tool voor overheden, retail, de financiële & juridische sector en automotivesector. Hoe het precies werkt? Onze planning tool is een plug&play plugin die naadloos integreert in je huidige website. Volledig in lijn met de huisstijl. Dit geeft de klant een vertrouwd en veilig gevoel. Bovendien is deze planning tool 24/7 beschikbaar. Zo kunnen je klanten of burgers online een afspraak plannen wanneer het hen uitkomt. Via desktop, mobiel of tablet.

Waarom kiezen voor ons planningsysteem?

Webbased planning software

Onze afspraken software is compleet webbased. Dit werkt eenvoudig én is 100% veilig.

Automatisch planningsysteem

T:MEBLOCKR plant automatisch afspraken in op een beschikbaar tijdstip, bij de juiste collega.

Naadloze integratie

De online planning tool is te gebruiken in je website, social media en synchronisatie met bijvoorbeeld Office 365.

Inzicht in data

Optimaliseer je processen door te duiken in data zoals: bezetting, prestaties, typen afspraken en behandeltijd.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Benieuwd of de software planning tool van T:MEBLOCKR een uitkomst biedt voor jou? In een vrijblijvende demo van Walter of Dennis krijg je een uitgebreide rondleiding door het systeem. Krijg antwoord op je vragen en ontdek nog meer voordelen van ons online planningsysteem. Nieuwsgierig? Plan dan (zélf 😉) een online demo in.

Bespaar 90% van je tijd met online afspraken software

Tijd is kostbaar. Dat weet jij als geen ander. Ben je veel tijd kwijt met bellen, mailen, schakelen met klanten, collega’s en agenda’s op elkaar afstemmen? Dat kan efficiënter. De online afspraken software van T:MEBLOCKR neemt dit soort taken voor je uit handen. Geheel geautomatiseerd. T:MEBLOCKR is real time gekoppeld aan jullie agenda’s. Daardoor weet onze planning software altijd wanneer er nog een gaatje is voor een afspraak. Zie het maar als een online reserveringssysteem: de klant of burger ziet slechts de beschikbare dagen en tijdstippen en kan op basis daarvan zelf een afspraak inplannen. Vervolgens worden de bevestigingsmails, herinneringen en sms’jes ook volledig automatisch verstuurd. Al met al bespaar je dus 90% van je tijd.