TIMEBLOCKR

Timeblockr is een hoogwaardige plug-in voor planning
en afspraakbeheer. Het stelt u in staat om uw klanten
betere service te bieden, meer verkoop te realiseren en
uw organisatie efficiënter te laten werken. Timeblockr is gericht op ondersteuning van bedrijfsprocessen. Bij de bouw van Timeblockr stonden integratie en implementatie met bedrijfsprocessen voorop. Dat heeft zo zijn voordelen.

 

VERREGAANDE INTEGRATIE

Met Timeblockr is afspraakbeheer niet meer beperkt tot uw eigen website. Meerdere verkoopkanalen? Geen enkel probleem. Facebook? Natuurlijk draait Timeblockr ook
op Facebook. Uw klanten kunnen een afspraak plannen waar ze willen. Hetzelfde geldt voor Timeblockr en uw bedrijfsprocessen. Timeblockr sluit hier zo op aan dat het deze ondersteunt. En daar gaan we ver in.

 

EENVOUDIGE IMPLEMENTATIE EN INTEGRATIE

Dat het kan betekent niet altijd dat het makkelijk is. Timeblockr staat voor gemak. De implementatie verzorgen we binnen één dag. Hier op kantoor zijn we wel wat langer bezig, maar daar merkt u niets van. Hetzelfde geldt voor updates en onderhoud. Wij zorgen ervoor dat u daar niets van merkt. ‘Software as a Service’ zoals het hoort.

 

VEILIGHEID

Timeblockr is 100% webbased. Dat is gemakkelijk én veilig. Over dataveiligheid hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken. Ook niet met betrekking tot de GDPR/AVG. De data blijft uw eigendom. Dat vinden wij wel vanzelfsprekend.

OVERHEID

nieT alleen Voor afsPraakbegeleiding

Tientallen gemeenten in Nederland en België maken al gebruik van Timeblockr. En niet
alleen voor afspraakbegeleiding. Ook voor het Sociaal Domein én de burgerlijke stand met het Trouwloket wordt Timeblockr ingezet. Vanwege de toenemende werkdruk bij lokale overheden is het een onomstotelijk voordeel dat Timeblockr veel administratief werk uit handen neemt, zonder dat dit ten koste gaat van de regie over processen. Bovendien draagt de laagdrempeligheid en het bedieningsgemak ertoe bij dat Timeblockr burger én ambtenaar ondersteunt. Het resultaat? Geen dubbele afspraken, minder ‘no shows’ en een hoger serviceniveau.

Trouwloket

de mooisTe dag online geregeld.

Voor de voltrekking van een huwelijk dient enorm veel geregeld te worden. Ook tussen het aanstaande bruidspaar en gemeente moet het nodige afgesproken en gepland worden. De ambtenaar
van de burgerlijke stand zal het huwelijk blijven voltrekken. Daar verandert Timeblockr niets aan. Wat verandert Timeblockr wel? Het plannen van de tijd en locatie kan met Timeblockr eenvoudig online. Net als de gesprekken tussen de ambtenaar van de burgerlijke stand en het bruidspaar en de familie. Met Timeblockr kan dat op afstand. Online. Via Facetime of videoverbinding. Als uiteindelijk alles geregeld is kan, dankzij Timeblockr, ook de betaling online via iDeal. Uiteraard ook buiten kantoortijden.

Vanaf een melding “voorgenomen huwelijk” tot het voltrekken van het huwelijk zorgt Timeblockr voor een enorme tijdsbesparing bij gemeente en burger. Omdat Timeblockr gebouwd is voor integratie

en implementatie met bedrijfsprocessen, werkt het vanzelfsprekend naadloos samen met het zaaksysteem.

 

“de imPlemenTaTie ging meer dan soePel. we hadden er geen omkijken naar.”

Jan Meijsen Strategisch informatie adviseur gemeente Molenwaard

“Zonder TIMEBLOCKR ligt het hier stil.”

Anja Goudzwaard Teamleider Gemeente Schiedam

Afspraak begeleiding

duidelijk minder ‘no shows’

Met behulp van Timeblockr is het voor burgers een uitje van een cent om een afspraak in te plannen met de gemeente. Ook via mobiele telefoon en tablet. Timeblockr doet echter veel meer. Het stuurt ook een e-mail, sms, of WhatsApp- bericht ter herinnering. Dat is prettig voor de burger en reduceert het aantal ‘no shows’ aanzienlijk.

 

Timeblockr ondersteunt het gehele proces van afspraakbegeleiding. Van het online maken van een afspraak, aanmelding via de zuil, de juiste melding op het oproep- scherm, tot het uitreiken van producten en doorsturen naar het zaaksysteem.

 

Dit betekent meer service en klantvriendelijkheid voor burgers en aanzienlijk minder administratieve handelingen voor de gemeente. Bij de bouw van Timeblockr stonden integratie
en implementatie met bedrijfsprocessen voorop zodat het uw processen ondersteunt. Het neemt administratief werk uit handen, zonder dat u de regie over deze processen verliest.

Sociaal domein

Het Sociaal Domein kenmerkt zich door veel
en complexe administratieve handelingen. De plaatsonafhankelijke dienstverlening, zoals het keukentafelgesprek, vereist meer planning. Daarbij dienen geldende termijnen bewaakt te worden. Hier biedt Timeblockr uitkomst. Het ondersteunt de ambtenaar in deze processen en maakt plannen eenvoudig en efficiënt met behulp van reistijd optimalisatie. Tegelijkertijd maakt Timeblockr het voor de burger gemakkelijk en laagdrempelig om contact op te nemen en een afspraak in te plannen.

 

Met de decentralisatie van het Sociaal Domein is
de administratieve werkdruk bij gemeenten nog meer toegenomen en complexer geworden. De WMO, Participatiewet en de Jeugdwet spelen een belangrijke rol. Timeblockr sluit naadloos aan op deze nieuwe processen. Het draagt bij aan een forse vermindering van administratieve handelingen en vergroot tegelijkertijd de klanttevredenheid.

 

“goed ProducT. fijne leVerancier.”

Ludo Klein Holten Informatie Manager Gemeente Arnhem

Bij een premium product hoort premium service

Als u Timeblockr belt, krijgt u een van ons aan de telefoon. Iemand die weet waar hij over praat, graag helpt en dat ook kan. We zitten gewoon in Nederland. Onze online servicedesk is 24/7 bereikbaar.

 

ToePassingen Van sofTware Voor Planning en afsPraakbeheer

Wie belt er nog tijdens kantoortijd de klantenservice om een afspraak in te plannen als dat ook op zondagavond
via smartphone, tablet, of pc kan? Met software voor planning en afspraakbeheer biedt u meer service én realiseert u

 

meer verkoop. Bovendien werkt uw organisatie efficiënter. Onze oerdegelijke integratie met, en ondersteuning van, bedrijfsprocessen versterkt dit. Timeblockr ondersteunt uw bedrijfsprocessen in plaats van andersom.

 

Timeblockr is een product van
Communited B.V.
Maseratilaan 4A
3261NA Oud-Beijerland
+31 186 640900
info@timeblockr.com
www.timeblockr.com