Online afsprakensysteem T:MEBLOCKR

Wil je een online afsprakensysteem integreren in jouw website, je social media kanalen en je bedrijfsprocessen? Dan stellen we je graag voor aan de online afsprakentool T:MEBLOCKR. Ons intuïtieve en geautomatiseerde afsprakensysteem zorgt ervoor dat je 24 uur per dag bereikbaar bent voor je (potentiële) klanten. Met andere woorden: laat klanten zélf hun afspraken inplannen wanneer het hen uitkomt. Uiteraard houdt T:MEBLOCKR hierbij rekening met jouw agenda en die van je collega’s. Efficiëntie ten top! 

 

✓ 24/7 bereikbaar voor jouw (potentiële) klanten
✓ Klanten kunnen zelf een afspraak inplannen
✓ Eenvoudige implementatie

Geautomatiseerde afsprakenmodules binnen één systeem

Hoe meer handmatige werkzaamheden geautomatiseerd worden, hoe meer tijd er vrij komt. Dat klinkt logisch, toch? T:MEBLOCKR neemt een groot aantal van dit soort handmatige klusjes van je over. Zo kunnen je (potentiële) klanten zelf online afspraken inplannen. Vervolgens verzamelt onze afsprakenmodule alle afspraakverzoeken en stuurt ze door naar de juiste medewerker. Losse mails en lange telefoongesprekken zijn verleden tijd. 

Ook bevestigingsmails, herinneringen, sms’jes en dergelijke worden automatisch verstuurd vanuit T:MEBLOCKR. Op die manier beperken we het aantal no-shows voor jouw onderneming. Tot slot maakt T:MEBLOCKR het mogelijk om online betalingen direct af te ronden. Weer een bewijs dat ons online afsprakensysteem bijdraagt aan een efficiëntere werkdag. 

Voor wie is ons afspraaksysteem geschikt? 

Het voordeel van T:MEBLOCKR is dat het een maatwerk afsprakentool is die volledig aanpasbaar is aan jouw bedrijfsprocessen en huisstijl. Dus bij wat voor bedrijf of organisatie je ook werkt: T:MEBLOCKR wordt gegarandeerd jouw nieuwe rechterhand. We ontwikkelen altijd een maatwerk plugin die we leveren als SaaS (Software as a Service)-oplossing. Deze plugin is erg eenvoudig en snel te implementeren in je website of webshop. En dat is niet alles: de koppeling met je e-mailsysteem, Facebook en andere social mediakanalen realiseren we ook voor je. Ben je benieuwd welke oplossingen wij al voor andere bedrijven en organisaties hebben ontwikkeld? Neem dan een kijkje op onze case-pagina

4 voordelen van afsprakentool T:MEBLOCKR 

Veilige en webbased afsprakenmodule

Het online afsprakensysteem van T:MEBLOCKR is compleet webbased. Dat houdt in dat de plugin gemakkelijk te bedienen is én dat het systeem 100% veilig is. Sterker nog: op het gebied van dataveiligheid loopt T:MEBLOCKR voorop. 

Eenvoudige implementatie voor gesmeerde bedrijfsprocessen

De implementatie van T:MEBLOCKR verloopt soepel. We integreren de plugin naadloos met bestaande systemen zoals: je website, online agenda’s, sociale media en Office 365. Alles met het doel om je bedrijfsprocessen gesmeerd te laten verlopen. 

24/7 beschikbaar zijn voor je klanten

Flexibel zijn als bedrijf of organisatie wordt steeds belangrijker. Hier spelen wij op in: dankzij ons afspraaksysteem kunnen je klanten zelf hun eigen afspraak maken, op een moment dat het hen uitkomt. Op naar een hogere klanttevredenheid!

Bespaar tijd en werk nóg efficiënter

T:MEBLOCKR zorgt ervoor dat je je weer kan focussen op jouw vak. Je hoeft je niet meer bezig te houden met handmatige klusjes én je maakt optimaal gebruik van je bezetting. Klanten worden namelijk direct gekoppeld aan de juiste experts. 

100% veilig en eenvoudig te implementeren

We bieden een modern afsprakensysteem dat altijd voldoet aan de actuele GDPR/AVG-eisen. Daarnaast is T:MEBLOCKR ISO-gecertificeerd. Hierdoor weet je zeker dat je te maken hebt met een 100% veilig systeem. Bovendien is onze plugin heel eenvoudig implementeerbaar. Binnen slechts een aantal muisklikken regelen we de koppelingen met je website, je mailsysteem en je social media kanalen. Bovendien ontwerpen we jouw nieuwe online afsprakensysteem geheel in jouw huisstijl. Zo wordt T:MEBLOCKR écht een onderdeel binnen je communicatiekanalen. 

De implementatie voeren we bij jou op locatie uit, zodat je over onze schouder mee kan kijken. En is de afsprakentool eenmaal goed ingericht? Dan zeggen we geen ‘vaarwel’, maar ‘tot ziens’. We blijven uiteraard in beeld voor het onderhoud en het uitvoeren van updates.

Gratis demo aanvragen

Wil je met eigen ogen zien hoe T:MEBLOCKR werkt? Vraag dan een vrijblijvende demo aan en ontdek net als onder andere De Mandemakers Groep, Gemeente Den Haag, D-Reizen en Gemeente Kinrooi de voordelen van T:MEBLOCKR.

1500+ organisaties gebruiken T:MEBLOCKR voor betere dienstverlening & meer afspraken