Online afspraak maken software

Online een afspraak maken: dat werkt eenvoudig en volledig geautomatiseerd dankzij T:MEBLOCKR. Wij bieden een online afspraken tool waarmee jouw klanten zélf hun afspraak plannen. Scheelt jou een hele hoop tijd en administratie. Ons online afsprakensysteem is 24/7 beschikbaar en wordt naadloos geïntegreerd in je website. Lees meer en ontdek alle handige features van T:MEBLOCKR.

 

✓ 24/7 bereikbaar voor (nieuwe) klanten

✓ Klanten maken hun eigen afspraken 

✓ Directe koppeling met interne agenda’s

 

Demo aanvragen

Je klanten maken zélf hun afspraak

Online een afspraak inplannen: dat is de normaalste zaak van de wereld. Wil jij klanten de optie bieden om zélf online een afspraak te maken? Dat kan. Wanneer het hen uitkomt, waar ze ook zijn. En dat allemaal via je eigen website. We implementeren onze online afspraken software namelijk op je website, geheel aan te passen aan je huisstijl. Wel zo vertrouwd en veilig voor de klant. En voor jou zorgt T:MEBLOCKR voor: 90% tijdsbesparing, meer afspraken en minder no-shows. 

4 voordelen van onze online afspraken tool

Software as a service

Onze online afspraken software is volledig webbased. Je hebt geen extra applicatie nodig en het is 100% veilig.

Volledig geautomatiseerd

T:MEBLOCKR houdt automatisch rekening met de planning, capaciteit en beschikbare experts.

Plug & Play

De online afspraken tool is eenvoudig toe te voegen aan je website en volledig aanpasbaar aan de huisstijl.

Inzicht in data

Optimaliseer je processen door te duiken in data zoals: bezetting, prestaties, typen afspraken en behandeltijd.

Een vrijblijvende demo aanvragen

Wil je meer weten over T:MEBLOCKR? En ben je benieuwd of onze online afspraken software past binnen jouw organisatie? Vraag dan gerust een vrijblijvende demo aan en ervaar zelf onze afsprakenmodule. 

Demo aanvragen 

Een online afspraak maken via je website = geautomatiseerd

Een online afspraak maken via T:MEBLOCKR is eenvoudig. Je klant bezoekt je website en plant zélf online de afspraak. Zonder te hoeven bellen of mailen. Zelfs zonder tussenkomst van een medewerker. T:MEBLOCKR is namelijk volledig geautomatiseerd en houdt rekening met de huidige beschikbaarheid. Ook zoekt T:MEBLOCKR zelf een expert bij een bepaald type klantvraag. Daardoor kunnen jouw klanten 24/7 zelf een online afspraak inplannen. 

Hoe werkt het? In een notendop: we maken een maatwerk webbased plugin. Deze is eenvoudig en snel te implementeren in je website en kan gekoppeld worden met je e-mailsysteem en social media kanalen. Wij helpen met de configuratie van de juiste instellingen zoals producten, agenda’s en roosters, volledig volgens jouw situatie. Natuurlijk blijven wij ook daarna nog in beeld voor het onderhoud en het doorvoeren van updates.