Online afspraak inplannen

Met online afspraak inplannen software is het mogelijk om de consument de mogelijkheid te bieden direct een afspraak in te plannen. Timeblockr is een tool om online een afspraak te plannen. De klant kiest in dat geval uit de openstaande datums en tijden en ontvangt een automatische bevestigingsmail (die is te personaliseren). De afspraak wordt in de agenda gezet en de betreffende medewerker krijgt daarover bericht. Nadert te datum van de afspraak dan ontvangt de klant nog een herinneringsmail/sms. Dit is niet alleen een service naar de klant, het vermindert ook de kans op een no-show aanzienlijk.

 

Online afspraak inplannen met Timeblockr

Naast de mogelijkheid om een online afspraak te plannen, is het ook mogelijk de afspraak online te laten plaatsvinden. Met Timeblockr is het eenvoudig om via videobellen een afspraak online te laten plaatsvinden. Hier is verder geen technische kennis voor nodig bij de medewerker of klant. De klant opent eenvoudig een unieke link en de medewerker kan indien gewenst ook zijn of haar scherm delen met de klant. Hierdoor is nog een extra tijdsbesparing mogelijk indien je dienst zich daarvoor leent. Timeblockr laat zich ook eenvoudig integreren met social media, zo is het mogelijk om Timeblockr toe te voegen aan een Facebook-campagne om de conversie te verhogen. Denk bijvoorbeeld aan het inplannen van een Apk-keuring bij een garage.

 

Demonstratie online afspraak inplannen met Timeblockr

Door de Timeblockr plug-in op onze website te gebruiken, krijg je al een idee van de werking. Graag leggen we de mogelijkheden persoonlijk uit. Dat kan via een vrijblijvend gesprek of demonstratie dat op locatie, ons kantoor of via telefoon/teams kan plaatsvinden. Je kunt dan direct met je vragen terecht en we kunnen met je meedenken over bepaalde maatwerkoplossingen indien nodig. Timeblockr is standaard al erg compatibel met bestaande software als Office 365, G Suite, AFAS, Flexxis en betaalproviders en payment gateways.