Snel live.
Zonder zorgen.

Je kunt met T:MEBLOCKR al live in één week, waarbij wij de configuratie en implementatie volledig verzorgen. Wij vinden kwaliteit en gemak belangrijk, daarom leggen we hier alvast de onboarding bij onze Software as a Service (SaaS) uit. In 4 stappen komen we van het bespreken van jouw wensen tot de realisatie daarvan.

1. Voorbereiding & analyse

Samen bespreken we de werkwijze en wensen van je organisatie. Wat voor soort afspraken zijn er? Wie is er bij betrokken? Zijn er speciale condities zoals een persoon, ruimte en/of locatie? Tijdens de demo tonen we de mogelijkheden voor jouw situatie. We laten zien hoe eenvoudig en intuïtief T:MEBLOCKR werkt en hoe we jouw werkproces automatiseren en makkelijker maken.

2. Implementatie

Wij creëren een T:MEBLOCKR omgeving naar jouw wensen op onze SaaS servers en je krijgt persoonlijke begeleiding van onze projectmanager Customer Succes. Vervolgens zullen we in overleg tijdens de kick-off de nodige (technische) gegevens samen opstellen, zoals templates voor producten en agenda’s. Vervolgens configureren wij jouw omgeving en instellingen en wordt dit kant-en-klaar opgeleverd. Wel zo makkelijk en dat scheelt jou weer tijd.

3. Livegang

Samen met je projectmanager wordt gekeken of alles goed staat om live te gaan. Hier kunnen nog de “puntjes op de i” gezet worden. Daarna krijgt je organisatie een training over het gebruik van T:MEBLOCKR en leer je hoe je zelf eenvoudig in de toekomst aanpassingen kunt doen. Zo zorgen wij dat je soepel van start gaat!

4. Service & support

Heb je later nog vragen? Dan hebben we een uitgebreide kennisbank en e-Learning platform, vol met informatie artikelen, tips en whitepapers. Kom je er niet uit, dan is er altijd iemand van ons Servicedesk team die je verder helpt. Deskundig, behulpzaam en professioneel in het Nederlands of Engels.

 

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen met werken op afspraak? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek of demo aan.