Snel live.
Zonder zorgen.

Je kunt met T:MEBLOCKR al live in één week, waarbij wij de configuratie en implementatie volledig verzorgen. Wij vinden kwaliteit en gemak belangrijk, daarom nemen we je hier alvast mee in de onboarding bij onze Software as a Service (SaaS). In 4 stappen komen we van het bespreken van jouw wensen tot de realisatie daarvan.

1. Analyse

We gaan samen met jou in op de werkwijze van je organisatie. Welke type afspraken zijn er? Wie is er bij betrokken? Wat zijn de wensen? Tijdens de demo tonen we de mogelijkheden die van toepassing zijn op jouw situatie. We laten zien hoe eenvoudig en intuïtief T:MEBLOCKR werkt en hoe we het beste kunnen helpen.

2. Implementatie

Wij installeren T:MEBLOCKR naar jouw wensen op onze SaaS omgeving. Vervolgens zullen we in overleg de nodige (technische) gegevens samen opstellen zoals producten en agenda’s, die wij ook voor je configureren. Wel zo makkelijk en dat scheelt jou weer tijd.

3. Livegang

Onze projectmanager van Customer Succes bespreekt of alles goed staat om live te gaan. Hier kunnen nog de laatste aanpassingen of wensen plaatsvinden. Daarna krijg je een kick-off training over het gebruik van T:MEBLOCKR en leer je hoe je zelf eenvoudig aanpassingen kunt doen. Zo ga je soepel van start!

4. Support

Heb je toch nog vragen? Dan kun je gebruik maken van onze kennisbank waar je documentatie kunt vinden. Kom je er niet uit, dan is er altijd iemand van ons Servicedesk team die je verder helpt. Deskundig, in het Nederlands en behulpzaam.

Meer informatie of benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met werken op afspraak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.