COVID-19 Oplossing.

Tijdens de COVID-19 crisis steunt Timeblockr bedrijven én helpt tegelijkertijd verdere besmetting voorkomen. Gratis.

Prachtige initiatieven

De afgelopen weken hebben we allerlei prachtige initiatieven voorbij zien komen. Innovatief, creatief of gewoon boerenslimheid. Wij van Timeblockr hebben ook niet stilgezeten. Integendeel. We hebben uitgebreid gesproken met klanten, partners en natuurlijk met onze eigen mensen.

Wat kunnen wij doen?

Wij hebben ons ten doel gesteld om niet alleen ondernemers te helpen. We wilden bekijken hoe we onze innovativiteit en Timeblockr Afspraakbeheer kunnen inzetten om contactmomenten te verminderen en zo verspreiding en besmetting te kunnen beperken.

Wat gaan we doen?

Allereerst stellen we voor nieuwe klanten Timeblockr gratis ter beschikking tijdens de (intelligente) lock down. Daarnaast introduceren we drie nieuwe modules vervroegd en stellen we deze gratis ter beschikking aan al onze klanten.

Drie nieuwe modules

De modules die we vervroegd introduceren zijn Afspraak op Afstand, Bezetting- en planningsoverzichten en Gefaseerde Afspraken.

Afspraak op Afstand

Met Afspraak op Afstand hebben overheden en bedrijven eenvoudig online 1 op 1 contact met hun burgers en klanten. Met probleemloze en beveiligde video, audio en functionaliteiten om documenten en beeldmateriaal te delen.

Bezetting- en planningsoverzichten

Met Bezetting- en Planningsoverzichten heb je altijd inzicht in de bezetting en planning. Hierdoor kunnen er bijvoorbeeld bij een onverwachte onderbezetting individueel of ‘in bulk’ afspraken verzet worden naar een later tijdstip. Dit voorkomt wachtrijen.

Gefaseerde Afspraken

Met Gefaseerde Afspraken kun je in de planning rekening houden met activiteiten voor of na de afspraak. Een kwartier wachttijd voor de afspraak of juist na de afspraak om de ruimte weer voor te bereiden (desinfectie) voor de volgende. Door Gefaseerde Afspraken te gebruiken voorkom je dat wachtkamers of andere ruimtes te vol raken en de verplichte 1,5 meter afstand onder druk komt te staan.

Registratie van bezoekers

Met T:MEBLOCKR worden de gegevens van de bezoekers (uiteraard volgens de AVG/GDPR) automatisch bewaard. Zo kan er gewaarschuwd worden in het geval dat er COVID melding is. Geen handmatige administratie nodig, dat bespaart dus een hoop tijd. Je kunt zo per dag en tijd, of zoekend op een persoon, de nodige data vinden.

Gratis?

Ja. Het gebruik van onze software en/of de nieuwe modules is gedurende de (intelligente) lock down volledig gratis. Ook na de lock down helpen we graag om de pieken in wachtrijen te managen, te plannen, te overzien én weg te werken.

Vraag een demo aan