TIMEBLOCKR is in 2023 partner van de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB)

Inspireren, informeren en motiveren. Samen met (keten)partners zet de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB) zich in om de informatiepositie van burgerzakenmedewerkers te versterken. In 2023 trekt TIMEBLOCKR, als partner, op met de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB). TIMEBLOCKR is, door kennis en ervaring te delen met de vereniging en haar leden, betrokken bij het optimaliseren van de (digitale) dienstverlening van het werkgebied Burgerzaken.

De kernwaarden van het partnerschap zijn zichtbaarheid, ontmoeting en verdieping. Uiting aan deze kernwaarden wordt gegeven door middel van de wekelijkse nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB), het vakblad Burgerzaken & Recht dat twee keer per jaar verschijnt, verschillende congressen, workshops en webinars. Door middel van storytelling delen partners van de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB) best practices die via één van deze kanalen met de leden van de vereniging worden gedeeld.

Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB)

De Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB) ondersteunt gemeenten bij hun verantwoordelijkheden op het gebied van Burgerzaken, zodat zij elke inwoner en ondernemer in Nederland een uitstekende dienstverlening kunnen bieden. Dit doet de vereniging door gemeenten te adviseren, hun belangen te behartigen, te verbinden met elkaar en met relevante partners, te ondersteunen en ze te helpen vernieuwen op diverse thema`s, zoals persoonsinformatiemanagement, identiteitsmanagement en verkiezingen. De Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB) is voor gemeenten, andere overheden en uitvoeringsinstanties een betrouwbare partner. Ze zijn volledig onafhankelijk in haar advisering aan leden.

Versterken van de toekomst van Burgerzaken

Algemeen directeur bij TIMEBLOCKR, Dennis Kapper, zegt over het partnerschap: ‘De samenwerking met de NVVB gaat terug naar 2014. We staan, bijvoorbeeld, de laatste jaren met een stand op het jaarcongres. En we zochten elkaar al regelmatig op om te leren van elkaars expertise. Dit partnerschap is voor ons een logisch gevolg. Wij leren hier ook van. Zo krijgen wij door dit partnerschap ook inzicht in waar wij ons beleid, diensten en communicatie aan kunnen passen om burgerzakenmedewerkers te versterken. En dat helpt dan weer de toekomst van Burgerzaken.’

Een partnerschap met meerwaarde

In meer dan 2500 kantoren binnen de publieke sector en de high involvement retail wordt gebruik gemaakt van de expertise van TIMEBLOCKR. Met het partnerschap met de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB) komen kennis en ervaring voor een breder publiek beschikbaar. In het aankomende jaar vind je TIMEBLOCKR onder andere op het jaarcongres (10 en 11 mei 2023) en op de regiocongressen. De regiocongressen (data nog niet bekend) zijn onderverdeeld in de volgende regio’s:

✓ Gelderland
✓ Limburg & Noord-Brabant
✓ Drenthe, Friesland, Groningen & Overijssel
✓ Zuid-Holland, Flevoland, Zeeland & Utrecht

Wil jij op de hoogte zijn en blijven van alles wat er in het werkgebied Burgerzaken omgaat?
Bezoek dan één of meerdere congressen en kom gerust even een kopje koffie bij ons drinken.