TIMEBLOCKR is FD Gazelle 2022!

TIMEBLOCKR is verkozen tot FD Gazelle 2022! En daar zijn we ontzettend trots op, want daarmee behoren we tot de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2022.

 

Op dinsdag 22 November j.l. mochten wij voor het eerst een FD Gazelle Award in ontvangst nemen. Wij zijn enorm blij en trots op deze bevestiging van FD Gazellen voor de snelle groei die wij met TIMEBLOCKR sinds 2015 hebben doorgemaakt. En dat met de uitdagende en bijzondere omstandigheden die zich momenteel in de wereld afspelen.

 

Vertel eens over de groei van TIMEBLOCKR…

Inmiddels mag TIMEBLOCKR vertrouwen op ruim 3,5 miljoen gebruikers. Met een groeiende klantenbase in de government, high involvement retail, finance en automotive branche is de kans groot dat gebruikers in binnen- of buitenland al eens te maken hebben gehad met ons platform. Om die groei in goede banen te leiden hebben we in het afgelopen jaar 11 nieuwe medewerkers mogen verwelkomen en hebben we een nieuw kantoor in Rotterdam mogen openen. Daarnaast zijn we ook actief vanuit CuraƧao en Roemeniƫ. Deze mix van factoren zorgt ervoor dat steeds meer mensen baas over eigen tijd worden.

De criteria van de FD Gazellen…

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks georganiseerd door het Financieele Dagblad. Het dagblad reikt de awards uit aan de snelstgroeiende bedrijven. De criteria die worden gewogen zijn omzetgroei (tenminste 20% over de afgelopen drie jaar), de stijging van het aantal werknemers en de winstgevendheid. De weging vindt plaats per regio. Zo zijn er de regio’s Midden, Zuid, Noord en Oost. Tijdens de uitreiking afgelopen dinsdag in Theater Amsterdam zijn de winnaars per regio bekend gemaakt.

Mede mogelijk gemaakt door…

Groeien doen we samen. Samen met onze T:MESAVERS, klanten en partners in binnen- en buitenland. Wij bedanken dan ook al onze collega’s, klanten en partners voor hun betrokkenheid. Samen gaan wij het avontuur aan, verbinden we en genieten we van het resultaat. Samen zetten wij de stappen naar de toekomst, maken we ons platform met de seconde-wijzer en zorgen we ervoor dat elke seconde telt.

Wij feliciteren ook…

Onder de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland bevinden zich ook een aantal van onze partners. Zo feliciteren wij ook Afdeling Online, Lyfter en Search X Recruitment. Ook zij mogen zich FD Gazelle 2022 noemen.