TIMEBLOCKR haalt investeerder LPVC aan boord voor groeiambitie

LPVC investeert in TIMEBLOCKR om een langdurige bijdrage te leveren aan de groeiambitie van de organisatie. TIMEBLOCKR CEO en voorzitter van het bestuur Rogier Verheij zegt hierover:

 

‘De vraag van huidige en nieuwe klanten naar ons afspraken platform is zo groot, dat we onze organisatie moeten uitbreiden en veranderen. Dat betekent investeren, in het bedrijf, mensen en ook in de kennis en het inzicht rondom de marktsegmenten waar wij ons in bevinden. Daarbij verandert de techniek voortdurend, staan er internationale partners op de deur te kloppen én hebben we de ambitie om Europees marktleider te zijn. Tijd dus om actief uit te breiden en op zoek te gaan naar groeikapitaal.’

TIMEBLOCKR is specialist in het maken van online afspraken, reserveringen, klantontvangst en dienstverlening

TIMEBLOCKR is een afspraken platform dat past in ieder bedrijfsproces. Het wordt aangeboden als Software as a Service (SaaS), waardoor overheden en bedrijven slimmer en efficiënter werken en daardoor meer diensten kunnen leveren tegen lagere kosten. De specialisatie ligt op het maken van online afspraken, reserveringen, klantontvangst en dienstverlening. Door de juiste resources met elkaar te verbinden, wordt er gestuurd op een optimale inzet van tijd en capaciteit.

LPVC en TIMEBLOCKR onderstrepen elkaars kernwaarden

Voordat TIMEBLOCKR met investeerder LPVC in zee ging, is er een basis gelegd om de groeidoelstellingen te verwezenlijken. ‘We hebben er in de afgelopen jaren hard voor gewerkt en dat is beloond’ vertelt CSO Dennis Kapper. Hij vervolgt: ‘Het bedrijf TIMEBLOCKR is jong van geest. Samen hebben we kernwaarden geformuleerd als Avontuur, Levensgeluk, Voldoening en Verbinding. Hier acteren we ook naar en het is voor ons belangrijk dat die waarden ook door de investeerder(s) worden onderstreept. Met LPVC hebben we niet alleen kapitaal binnen gehaald, maar ook meer kennis, kunde, ondernemerschap en passie. Passie voor wat we kunnen én kunnen bereiken met elkaar en onze klanten.’ Pierre Lassooij, partner bij LPVC voegt hieraan toe: ‘Met TIMEBLOCKR investeren we in een groeibriljant. Het bedrijf laat al jaren mooie resultaten zien. De potentie van het afsprakenplatform is hoog en samen met de ondernemersgeest van de organisatie is er een goede basis om op te schalen en aan de bekendheid van het merk te bouwen.’

Groeiend aantal gebruikers van het afsprakenplatform

Met de laatste lockdown nog vers in het geheugen is het maken van online afspraken het nieuwe normaal geworden. Meer dan ooit zijn we ons ervan bewust dat tijd kostbaar is en dat tijd maar één keer kan worden besteed. Met klanten in retail, (financiële) dienstverlening en overheden en met concepten als ‘Baas over eigen tijd!’ en ‘Winnaars vanaf de eerste stap’ groeide bij TIMEBLOCKR het aantal gebruikers in Nederland en België naar ruim 3,5 miljoen in het afgelopen jaar.