Rogier Verheij aangesteld als algemeen directeur

TIMEBLOCKR verwelkomt Rogier Verheij als Algemeen Directeur. Met Rogier bouwen we voort op de visie in de Benelux en Internationale Markten.

 

Internationale groei

Rogier gaat zich richten op het laten groeien van het TIMEBLOCKR merk in de Benelux en daarbuiten. Het T:MEBLOCKR SaaS-platform heeft honderden gemeenten, de overheid, grotere retailers, banken en buitendienst-medewerkers gefaciliteerd door meer gastvrijheid, verkoop en dienstverlening te realiseren. Door de jaren heen is er continue geïnvesteerd in de technologie, zodat er gewerkt kon worden aan nieuwe en uitdagende projecten. TIMEBLOCKR wil haar innovatieve technologie uitbreiden naar nieuwe markten en tegelijkertijd de huidige leveringen continueren met 100% klanttevredenheid.

TIMEBLOCKR in goede handen

TIMEBLOCKR is in goede handen bij Rogier. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de IT- en SaaS-industrie met het bouwen en uitbreiden van bedrijven, producten & diensten, partnerships en internationale markten. Hij heeft meer dan 12 jaar leidinggevende ervaring als bestuurslid van publieke en internationale particuliere IT-bedrijven. Rogier is ook voorzitter van de Raad van Bestuur bij TIMEBLOCKR. Rogier zegt: “Digitale transformatie is zeer actueel en een snel groeiend thema onder klanten. Jarenlang heb ik gezien hoe TIMEBLOCKR haar klanten verder hielp en complexe projecten realiseerde. Ik ben enthousiast om de organisatie naar een hoger plan te tillen en uit te breiden naar nieuwe markten met partners. Die zijn de winnaars vanaf het eerste contact en Masters of T:ME.”

Over TIMEBLOCKR

TIMEBLOCKR is een leidende speler voor het maken van Online Afspraken & Reserveringen, Klantontvangst en Dienstverlening. We zijn specialist in afspraken en maken de complexiteit eenvoudig. Hierbij houden we o.a. rekening met deskundigheid/specialisaties, bezetting & aanwezigheid, agenda synchronisatie, voorraad van materiaal en beschikbaarheid van (werk)ruimte. Met klanten als UWV, DMG, Gemeente Den Haag, AMI Kappers en BNP Paribas Fortis wordt het platform door meer dan 3 miljoen mensen gebruikt. Meer weten?