Narrowcasting software

Narrowcasting is een moderne manier van het verspreiden van informatie. Of je je nu richt tot je klanten, gemeente-inwoners of collega’s. Informeer, inspireer, entertain of promoot middels narrowcasting! Ben je op zoek naar laagdrempelige narrowcasting software? En narrowcasting schermen die je volledig in je eigen huisstijl kan aanpassen? Ga voor het wow-effect en maak kennis met het narrowcasting systeem van T:MEBLOCKR. Nieuwsgierig? Vraag een gratis demo aan.

 

✓ Volledig webbased narrowcasting software

✓ Eenvoudig je eigen uitzendingen samenstellen

✓ Alle schermen standaard opgemaakt in jouw huisstijl

 

Voordelen van T:MEBLOCKR’s narrowcasting systeem

Via een narrowcasting scherm communiceer je slim en effectief met specifieke doelgroepen. En als het moet op meerdere locaties. Een voorbeeld van narrowcasting is een tv-scherm in de wachtruimte van het gemeentehuis. Of wat dacht je van narrowcasting voor interne communicatie op kantoor, met bijvoorbeeld het weer of de laatste nieuwtjes vanuit de organisatie? Kortom: met een narrowcasting systeem zorg je ervoor dat jouw doelgroep altijd goed geïnformeerd is. Aan de slag met de narrowcasting software van T:MEBLOCKR? Ontdek de voordelen:

4 voordelen van onze online afspraken tool

Eenvoudig je schermen samenstellen

Het laatste nieuws, het actuele weerbericht, je social media feed… Een narrowcasting scherm is ideaal om jouw medewerkers, klanten of gemeente-inwoners op de hoogte te houden. Je kunt de schermen eenvoudig zelf samenstellen middels onze narrowcasting software.

Schermen in jouw huisstijl opgemaakt

Om betrouwbaar over te komen, is het van groot belang dat je huisstijl tot in de puntjes overal is doorgevoerd. Dit geldt uiteraard ook voor je narrowcasting systeem. De schermen worden daarom volledig in jouw huisstijl opgemaakt.

Onafhankelijk van externe partijen

Wil je de informatie op de tv-schermen regelmatig aanpassen? Geen probleem. Dit kunnen jullie gewoon zelf; je bent niet afhankelijk van externe partijen. Onze narrowcasting software is zó gebruiksvriendelijk dat het aanpassen van de schermen appeltje-eitje is. Wij richten het systeem eenmalig voor je in en jij kan de rest.

Narrowcasting online beheren

Ons systeem is volledig webbased. Dat houdt in dat je de narrowcasting online kan beheren, via je eigen webbrowser. Geen gedoe dus met externe softwarepakketten of ingewikkelde content management systemen.

Een vrijblijvende demo aanvragen

Wil je meer weten over T:MEBLOCKR? En ben je benieuwd of onze online afspraken software past binnen jouw organisatie? Vraag dan gerust een vrijblijvende demo aan en ervaar zelf onze afsprakenmodule. 

Narrowcasting voor (interne) communicatie

Narrowcasting wordt vaak toegepast voor de interne communicatie met medewerkers. Je kunt de tv-schermen ook inzetten om bezoekers welkom te heten bij de ingang. Aan wie je ook informatie wil laten zien: zorg ervoor dat de narrowcasting schermen op strategische plekken worden gemonteerd. Hierover kunnen wij je uiteraard ook adviseren. Al met al: narrowcasting software is in vrijwel iedere sector toepasbaar. Of je nu werkt voor de overheid, in de retailsector of de automotive.