Bouw & Onderhoud

Bouwlogistiek optimaliseren!

Voorkom wachtrijen, opstoppingen en minimaliseer het aantal vervoersbewegingen op en rond de bouwplaats met T:meblockr!

 

Efficiënt beheer (ver)bouwprocessen

Bespaar tijd en kosten met T:meblockr als onderdeel van uw nieuwbouw- of onderhoudsproject. Ons geavanceerde afsprakensysteem helpt u bij het beheersen van verschillende onderdelen van het (ver)bouwproces. Van het inboeken van toeleveranciers op de bouwplaats tot het inplannen van geluidsmetingen bij omwonenden.

Of het maken van afspraken voor bijvoorbeeld schilderwerk als onderdeel van de onderhoudsplanning. T:meblockr is daarom de ideale oplossing voor onder meer (onder)aannemers, woningcorporaties, VvE’s, vastgoedeigenaren, schilders- en loodgietersbedrijven.

 

Denk ook aan het boeken van cursussen en trainingen (bv. ARBO veiligheid). Binnen T:meblockr draait alles om tijdsefficiëntie. Dit geldt tevens voor het gebruik en beheer van de applicatie zelf. Medewerkers en betrokken partijen profiteren van een gebruiksvriendelijke interface, toegankelijk via verschillende devices. Bovendien is T:meblockr schaalbaar en uitstekend inzetbaar binnen Shared Service Centra en (keten)samenwerking.

Ontdek zelf de vele voordelen van het afsprakensysteem T:meblockr voor uw nieuwbouw-, renovatie- of onderhoudsproject. Bekijk de vele toepassingen!