Automotive

Veelzijdig afsprakensysteem voor de autobranche

Iedere autobezitter krijgt ermee te maken. Onderhoud, APK, schadeherstel of winterbanden plaatsen. Hiervoor moet men een afspraak maken en zorgt T:meblockr voor de perfecte afhandeling. Klanten profiteren 24/7 van een gebruiksvriendelijk online afsprakensysteem en ontvangen uiteraard automatisch een afspraakherinnering via de mail of SMS. Het aantal no shows wordt met T:meblockr aanzienlijk minder en verlaagd de telefonisch druk enorm.

 

Overzichtelijke (werkplaats)planning

U bent verzekerd van een effici├źnte en overzichtelijke (werkplaats)planning. Het systeem houdt bijvoorbeeld rekening met zowel de beschikbaarheid van de monteur als de brug. In geval van schade kunnen klanten direct via de verzekeringsmaatschappij een afspraak maken met een autoherstelbedrijf.

 

Direct omzet genereren

T:meblockr kan tevens worden geïntegreerd in uw webshop. Denk aan het bestellen van nieuwe banden, direct gecombineerd met een montage afspraak. T:meblockr werkt conversieverhogend en u genereert direct (meer) omzet.

T:meblockr is het multifunctionele online afsprakensysteem voor de autobranche. Bekijk de vele toepassingen en ontdek wat T:meblockr voor uw bedrijf kan betekenen.