Klantgeleidingssysteem

Met het T:MEBLOCKR klantgeleidingssysteem begeleidt je jouw klanten of doelgroep van A tot Z, zowel online als offline. Hierdoor vinden locatiebezoeken vlot en vloeiend plaats. Benieuwd of het T:MEBLOCKR klantbegeleidingssysteem de oplossing biedt voor jou? Vraag een gratis demo aan!

 

✓ Duidelijkheid en gemak voor de bezoeker
✓ Receptiemedewerkers worden ontlast
✓ Kom meer te weten over de klantreis

Klantgeleiding voor vloeiende bezoekersstromen

Ontvang je elke dag bezoekers op locatie, ieder met een ander doel? En wil je de in- en uitloop en afhandeling van de bezoeken beter stroomlijnen? Dan is een systeem voor klantgeleiding de uitkomst. Het klantgeleidingssysteem van T:MEBLOCKR biedt een alles-in-één-oplossing. Jouw klanten of burgers plannen zelf hun afspraak in, digitaal of telefonisch. Om no-shows te voorkomen, krijgt je bezoeker voorafgaand aan de afspraak een notificatie, via een SMS en/of een mailtje. Eenmaal op locatie wordt de bezoeker ontvangen door een gebruiksvriendelijke aanmeldzuil. Aanmelden kan op dat moment ook via de eigen mobiele telefoon. 

Stap 1 | Je bezoeker maakt zélf een afspraak

Dankzij ons klantgeleidingssysteem ben je 24/7 bereikbaar voor het inplannen van afspraken. Je klant of burger maakt namelijk zélf de afspraak, via je website of telefonisch. Alleen de beschikbare dagen en tijdstippen worden getoond, doordat onze agenda software gekoppeld is aan jouw agenda. Geen kans op dubbele afspraken dus. 

Alle afspraakverzoeken die binnenkomen, worden automatische verzameld op een centrale plek. Vanuit daar worden de afspraken automatisch bij de juiste experts ingepland. En hoe zit het met last-minute (spoed)afspraken? Ook daar is ons klantgeleidingssysteem op voorbereid. 

Stap 2 | Aanmelden: via aanmeldzuil of via mobiel 

Je bezoeker staat voor de deur op de afgesproken dag. Hij meldt zich eenvoudig zélf aan via een intuïtieve aanmeldzuil. Het grote voordeel is dat de receptiemedewerkers voor een groot deel worden ontlast. Je bezoeker kan er ook voor kiezen om zich aan te melden via zijn mobiele telefoon. Handig toch?

Stap 3 | Een oproepscherm met het afspraakkenmerk

Als de bezoeker zich aan heeft gemeld, neemt hij plaats in de wachtruimte. Op het oproepscherm verschijnt na een tijdje zijn afspraakkenmerk. Dit kenmerk komt overeen met het kenmerk dat hij al eerder ontving in de afspraakbevestiging en in de herinnering. Het oproepscherm vermeldt daarnaast bij welke balie of in welke spreekruimte hij zich mag melden.

Wist je dat op deze oproepschermen nog meer informatie getoond kan worden? Denk bijvoorbeeld aan het laatste nieuws, het actuele weerbericht of de dagelijkse opbrengst van zonnepanelen. Het vertonen van zulke extra info wordt ook wel narrowcasting genoemd en bieden wij als onderdeel van ons klantgeleidingssysteem. Zowel de oproepschermen als de narrowcasting worden helemaal naar jouw wens ingericht en vormgegeven op basis van de huisstijl.

De voordelen van ons klantgeleidingssysteem

Duidelijkheid en gemak voor de bezoeker

Door de automatische klantgeleiding weet je bezoeker precies waar hij verwacht wordt, hoe laat en wanneer. Ook op de locatie wordt de bezoeker bij de hand genomen. Zo loopt het bezoek vlekkeloos.

Receptiemedewerkers worden ontlast

Ons klantgeleidingssysteem helpt de medewerkers achter de receptie een handje. Er vallen een hoop taken weg, omdat je klant of burger alles zelf regelt bij binnenkomst.

Kom meer te weten over de klantreis

Dankzij ons klantbegeleidingssysteem heb je meer inzicht in de data over de klantreis. Denk aan: het aantal afspraken, wie zich (niet) heeft aangemeld en wat de gemiddelde wachttijd en afspraakduur was.

Voldoet aan de privacywetgeving

Je bezoeker krijgt een afspraakkenmerk waarmee hij zich gedurende het gehele proces kan aanmelden. Dit kenmerk blijft steeds gelijk en is niet gekoppeld aan persoonlijke gegevens. Dat werkt heel eenduidig is volledig conform de privacywet.  

Vrijblijvende demo aanvragen? 

Wil je zelf zien hoe het klantgeleidingssysteem van T:MEBLOCKR werkt? Vraag dan een vrijblijvende demo aan. 

Een systeem voor klantgeleiding is geschikt voor…  

Wil je je bezoekers gestroomlijnd begeleiden naar een balie of een (wacht)ruimte? En wil je dat deze begeleiding volledig automatisch gebeurt? Dan is een klantbegeleidingssysteem zeker wat voor jouw bedrijf of organisatie. Of je nu werkt voor de overheid, in de retailsector of in de financiële wereld. Lees meer over de toevoeging van een klantgeleidingssysteem binnen jouw branche of sector.

1500+ organisaties gebruiken T:MEBLOCKR voor betere dienstverlening & meer afspraken