Klantbegeleidingssysteem

Als bedrijf wil je een klant zo snel mogelijk in zijn of haar behoefte voorzien. Elk obstakel is een risico dat een klant afhaakt. Wil een klant een afspraak inplannen maar ben je niet telefonisch bereikbaar of moet men zeker een dag wachten op een antwoord per mail? In die gevallen is het goed mogelijk dat er verder wordt gekeken want op internet is een alternatief vaak een klik verder te vinden. Heb je een bedrijf waarbij afspraken ingepland kunnen worden dan maakt het een groot verschil wanneer dat direct kan worden gedaan. Door klantbegeleiding te bieden bij het direct maken van een afspraak, wordt de conversie verhoogd. Het maakt de algehele interactie van de klant met het bedrijf meteen plezieriger. Timeblockr is een plug-in die dit mogelijk maakt op website, via mail en social media.

 

Klantbegeleidingssysteem integreren

Door een hoger serviceniveau te bieden dat klanten in staat stelt om direct een afspraak te laten inplannen, wordt ook de efficiƫntie verhoogd. Het aantal telefonische afspraken kan worden gereduceerd (tot nul indien gewenst) en losse mailtjes met afspraken die nog bevestigd dienen te worden, zijn verleden tijd. Zowel voor de klant als voor het bedrijf zorgt een klantbegeleidingssysteem dus voor een zorgeloze ervaring. Timeblockr biedt ook de mogelijkheid voor een afspraak op afstand (videobellen) waarbij de klant niet eerst iets hoeft te installeren maar meteen met de betreffende medewerker in contact komt. Zowel bij de klant als bij de medewerker is hiervoor geen technische kennis nodig. De klant hoeft enkel op een link te klikken die automatisch in de browser wordt geopend. De medewerker kan ook zijn of haar scherm delen om de uitleg visuele ondersteuning te bieden.

 

Klantbegeleidingssysteem demonstratie

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van klantbegeleidingssystemen? Plan dan zelf een afspraak met ons in zodat we een uitgebreide productdemonstratie kunnen geven van Timeblockr. We vertellen graag over de voordelen die Timeblockr je bedrijf kan bieden. We kunnen de demonstraties geven op locatie, bij ons op kantoor of telefonisch/teams.