Extra service en tijdswinst

De meeste werkplaats-afspraken worden buiten openingstijden ingepland. Onze klanten vinden het prettig om zelf te kunnen bepalen wanneer zij een afspraak inplannen. Met T:MEBLOCKR kunnen we die extra service bieden. Onze mensen vinden het geweldig dat zij hierdoor meer tijd voor onze klant hebben.

Ook via Facebook

Het maken van de afspraak beperkt zich niet tot de eigen website. Met T:MEBLOCKR kunnen onze klanten ook via campagne-websites, email en Facebook de afspraak inplannen. Zo koppelen we een Facebook-campagne voor de wissel naar zomer- of winterbanden direct aan de mogelijkheid om, gemakkelijk, een afspraak in te plannen. In de huisstijl van de retailer natuurlijk.

De bedrijfsprocessen aanpassen was geen optie

Goodyear Dunlop Retail omvat vijf merken en ruim 3.000 onafhankelijke retailers. Het spreekt voor zich dat de bedrijfsprocessen aanpassen aan software voor afspraakbeheer geen optie was. Dat bleek geen enkel probleem met T:MEBLOCKR . Integendeel.

Geen gedoe met callcenters

In onze branche is service doorslaggevend. We besteden hier dan ook veel aandacht aan. Van onze leveranciers verwachten we hetzelfde. Geen gedoe met callcenters en mensen die niet veel meer kunnen dan iets doorgeven. Als we T:MEBLOCKR bellen krijgen we direct iemand aan de lijn die ons helpt.

 

“Door T:MEBLOCKR hebben we meer tijd voor onze klanten.”
Kenneth Vingerhoed, Retail Development Manager, Goodyear Dunlop Retail Partners

T:MEBLOCKR
O
nline afspraakbeheer

T:MEBLOCKR is een hoogwaardige plug-in voor planning en afspraakbeheer. Meer service naar je klanten, een hogere online conversie en tijdsbesparing binnen de organisatie. We zijn gericht op ondersteuning van bedrijfsprocessen waar tijd en capaciteit een rol speelt.


Verregaande integratie

Met T:MEBLOCKR is afspraakbeheer niet meer beperkt tot de eigen website. Meerdere kanalen? Geen enkel probleem. Vanzelfsprekend integreert T:MEBLOCKR met meerdere eigen websites, social media, het call-center en met back-office systemen zoals AFAS of Exact. Er kan 24/7 een afspraak gemaakt worden via mobiel, tablet of pc.


Eenvoudige implementatie

Dat het kan betekent niet altijd dat het makkelijk is. T:MEBLOCKR staat voor gemak; de implementatie en livegang kan in een paar dagen geregeld worden. Hier op kantoor zijn we wel wat langer bezig, maar daar merk jij niets van.


Geen zorgen

T:MEBLOCKR is 100% webbased. Dat is gemakkelijk én veilig (ISO-gecertificeerd), geen zorgen over dataveiligheid of de GDPR/AVG. Ook service, onderhoud, beveiliging en updates zijn allemaal inbegrepen. Software as a Service (SaaS) zoals het hoort.

Vraag een demo aan