“Coaches moeten aan de keukentafel zitten. Niet aan de administratie.”

Voor de gemeente Arnhem is binnen het Sociaal Domein een van de belangrijkste doelstellingen om de zelfredzaamheid van de inwoners te vergroten. Zij moeten zelf in staat zijn om eenvoudig afspraken te maken en te wijzigen, voor zaken zoals hulp in de huishouding, zorgverlening of huiswerkbegeleiding. Bekijk hieronder de animatie over de inzet van T:MEBLOCKR in dit proces:

Meer dan 500 zorgaanbieders. 6.000 producten

Binnen het sociaal domein gaat het over heel veel diensten en medewerkers. In totaal hebben we te maken met 6.000 producten van 500 zorgaanbieders. De gemeente Arnhem heeft 220 coaches en 8 wijkteams. De burgers moeten hiervoor online afspraken kunnen inplannen, alle activiteiten moeten geregistreerd worden en de afhandeltermijnen bewaakt. Geen eenvoudige opgave. T:MEBLOCKR zorgt voor 24/7 beschikbaarheid voor het plannen van een afspraak. En niet onbelangrijk, de beschikbaarheid van een medewerker of specialist wordt automatisch gecontroleerd. Soepele dienstverlening, daar draait het om.

Green field

Wij geven de voorkeur aan het werken met ‘proven technology’ met een innovatief karakter. Deze technologie moet passen in een ‘Green field benadering’. Dit houdt in dat we eerst kritisch onze processen bekijken en deze verbeteren. Pas dan zoeken we de juiste software die ons kan ondersteunen. Immers, de software moet onze processen ondersteunen en niet andersom. Daarbij moet het eenvoudig en prettig werken. Tenslotte is het belangrijk dat er zo min mogelijk koppelingen nodig zijn. Na een vergelijking zijn we uitgekomen bij T:MEBLOCKR. Vanaf het ontwerp van deze hoogwaardige plug-in voor planning en afspraakbeheer staan integratie, implementatie met bedrijfsprocessen en meedenken voorop.

Snel live

De implementatie van T:MEBLOCKR verliep voorspoedig. Binnen 6 weken draaide alles en konden alle 220 coaches er mee uit de voeten. Na een paar maanden finetunen en stond het als een huis. Wat ons betreft een ultieme prestatie. T:meblockr viel op door urgentiebesef, snelle opvolging en door goed mee te bewegen.

Onverwacht koploper

Voor de implementatie hadden we vooral met betrekking tot Werk & Inkomen te kampen met veel ‘no-shows’. Door de handige reminders via e-mail en SMS, is het aantal no-shows aanzienlijk afgenomen. Nu we werken op afspraak is ook de onrust bij onze consulenten verleden tijd. En daar bleef het niet bij. Door de extra informatie naar de burger via de T:MEBLOCKR bevestiging e-mail, zijn het aantal iteraties per case fors gedaald. Zo hebben we meer duidelijkheid gecreëerd voor onze inwoners en zijn we veel efficiënter gaan werken.
Samen met de technologie van T:MEBLOCKR en de inzet van hun mensen, zijn we technologisch koploper geworden. Zonder het hoofddoel, de zelfredzaamheid van onze burgers te verbeteren, uit het oog te verliezen. We geven ze meer duidelijkheid en kunnen verwachtingen beter managen. Kortom, prettiger voor de burgers én medewerkers.

 

T:MEBLOCKR
O
nline afspraakbeheer

T:MEBLOCKR is een hoogwaardige plug-in voor planning en afspraakbeheer. Meer service naar je klanten, een hogere online conversie en tijdsbesparing binnen de organisatie. T:MEBLOCKR is gericht op ondersteuning van bedrijfsprocessen waar tijd en capaciteit een rol speelt.


Verregaande integratie

Met T:MEBLOCKR is afspraakbeheer niet meer beperkt tot de eigen website. Meerdere kanalen? Geen enkel probleem. Vanzelfsprekend integreert T:MEBLOCKR met meerdere eigen websites, social media, het call-center en met back-office systemen zoals AFAS of Exact. Er kan 24/7 een afspraak gemaakt worden via mobiel, tablet of pc.


Eenvoudige implementatie

Dat het kan betekent niet altijd dat het makkelijk is. T:MEBLOCKR staat voor gemak; de implementatie en livegang kan in een paar dagen geregeld worden. Hier op kantoor zijn we wel wat langer bezig, maar daar merk jij niets van.


Geen zorgen

T:MEBLOCKR is 100% webbased. Dat is gemakkelijk én veilig (ISO-gecertificeerd), geen zorgen over dataveiligheid of de GDPR/AVG. Ook service, onderhoud, beveiliging en updates zijn allemaal inbegrepen. Software as a Service (SaaS) zoals het hoort.

Vraag een demo aan