Mobiel aanmelden bij HLTsamen

Telkens een stapje beter. Dat is hèt speerpunt in de dienstverlening van HLTsamen aan haar inwoners. Met de implementatie van Mobiel Aanmelden zet de organisatie hierin een volgende stap. En wat voor één! Met Mobiel Aanmelden zet HLTsamen in op tijdwinst, digitalisering en gemak voor zichzelf en voor hun inwoners.

Tijdwinst voor iedereen!

Werkorganisatie HLTsamen is in 2017 voortgekomen uit een ambtelijke fusie van de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen. Door het bundelen van krachten is een slagvaardige organisatie ontstaan die meer dan 83.000 inwoners bedient. De organisatie implementeerde T:MEBLOCKR in 2020 om laagdrempelig de dienstverlening naar de burger te faciliteren. Inmiddels zijn er zo’n … succesvolle afspraken via de applicatie verwerkt.

HLTsamen verbeterd graag continue de dienstverlening voor haar inwoners. Een volgende stap hierin is het project Mobiel Aanmelden. Dankzij Mobiel Aanmelden kunnen bezoekers heel eenvoudig via hun smartphone aanmelden voor hun afspraak. Dat geeft bezoekers minder gedoe én de doorlooptijd van een afspraak wordt hiermee sneller. Daarnaast scheelt het HLTsamen veel werk aan de balie. En dus levert het tijdwinst op voor iedereen!

“HLTsamen kiest met de implementatie van Mobiel Aanmelden voor extra gemak voor haar inwoners en een verbetering van de dienstverlening.” Masoud Morovatmanesh, Functioneel Beheerder Team I&A

Eenvoudig aanmelden

Op de gemeentehuizen van HLTsamen kun je je sinds kort heel eenvoudig met je mobiele telefoon aanmelden voor jouw afspraak. Je maakt online een afspraak. Vervolgens ontvang je een afspraakbevestiging per e-mail, met daarin een link om je aan te melden met je smartphone. Bij binnenkomst op het gemeentehuis klik je op de link om aan te geven dat je er bent. Dit gaat via een webpagina van HLTsamen. Je hoeft dus niets te installeren of te downloaden op je telefoon. Na aanmelding wordt je afspraak automatisch in de (eventuele) wachtrij geplaatst. Ben je aan de beurt? Dan ontvang je een notificatie op je smartphone die aangeeft waar je afspraak plaatsvindt.

Teamoverstijgende samenwerking


Een succesvolle implementatie is vaak van meerdere partijen afhankelijk. Er ontstond een mooie samenwerking tussen verschillende afdelingen. Zo werden vanuit HLTsamen onder andere de teams Burgerzaken, Informatiecentrum, I&A en communicatie betrokken. Het resultaat mag er zijn! Het project is inmiddels naar tevredenheid opgeleverd.

Vrijblijvende demo aanvragen

Benieuwd hoe Mobiel Aanmelden jouw organisatie kan helpen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan. Want elke seconde van jouw tijd telt voor T:MEBLOCKR!