Slim, effectief en visueel aantrekkelijk communiceren met Narrowcasting

Van burger tot klant, medewerker of stakeholder. De ene doelgroep is de andere niet en dat heeft gevolgen voor hoe je communiceert. Hoe dan ook; je wilt je communicatiedoel natuurlijk wel bereiken. De ene keer wil je informeren, de volgende keer wil je inspireren, vermaken, promoten of de betrokkenheid onder je doelgroep vergroten. Narrowcasting biedt vrijwel onbegrensde mogelijkheden om slim, effectief en visueel aantrekkelijk te communiceren met jouw doelgroep.

Wat is narrowcasting? 

Narrowcasting is een privé-televisiekanaal. Je bedient specifieke doelgroepen op specifieke locaties en tijdstippen met informatie en entertainment op maat via beeldschermen. Vele malen effectiever dan, bijvoorbeeld, broadcasting of platte content.
Narrowcasting zie je overal. Denk bijvoorbeeld aan wachtruimten, kantoren en gemeentehuizen. Maar ook op treinstations, vliegvelden en fitnesscentra vindt je narrowcasting via beeldschermen. Eigenlijk overal waar specifieke doelgroepen geïnformeerd of geëntertaind moeten worden. 

Voordelen van onze narrowcasting oplossing 

Met onze Narrowcasting oplossing zorg je voor communicatie met een wow-effect. Geheel in eigen huisstijl en eenvoudig aanpasbaar. De content kan makkelijk actueel worden gehouden, zonder tussenkomst van externe partijen. 

De voordelen op een rijtje: 

  • Eenvoudig je eigen uitzendingen samenstellen
  • Niet afhankelijk van externe partijen wanneer je iets wilt aanpassen
  • Alle schermen standaard opgemaakt in jouw huisstijl
  • Op veel verschillende manieren in te zetten; zoals het weergeven van nieuws, klanten of burgers oproepen en mededelingen delen
  • Volledig webbased

TIMEBLOCKR x Lyfter 

Samen sta je sterker. En dat geldt zeker voor de narrowcasting oplossing die TIMEBLOCKR en Lyfter samen verzorgen. Met deze oplossing kunnen burgers of klanten heel eenvoudig voor hun afspraak worden opgeroepen via oproepschermen, waar narrowcasting presentaties op worden getoond. Narrowcasting is onderdeel van TIMEBLOCKR’s module klantontvangst.

Eric (Lyfter) zegt over de samenwerking: “Het is tof om met TIMEBLOCKR zoveel gemeentes kunnen voorzien van mooie narrowcasting. TIMEBLOCKR is een partij die technisch complementair is aan ons en dat maakt dat de samenwerking zo goed werkt.” Dennis (TIMEBLOCKR) beaamt dat: “Door de samenwerking met Lyfter hebben wij ervoor kunnen zorgen dat de focus is gebleven op de doorontwikkeling van het product T:MEBLOCKR en is mooie functionaliteit toegevoegd met de Narrowcasting van Lyfter om afspraken op te roepen en te begeleiden naar de juiste locatie”. 

Meer weten?

Wil je weten of narrowcasting iets kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op!