De 5 voordelen van mobiel aanmelden

Verbeter je service met mobiel aanmelden. Voor in het gemeentehuis en de winkel met service of reparatiedesk. Nooit meer: “dat wist ik niet” of juist doodse stilte en jezelf afvragen: “Waar is mevrouw Janssen nou?”. Agenda’s, mailtjes en brieven met afspraken; ze hoeven niet meer bij elkaar gesprokkeld te worden. Ook is de klant volledig geïnformeerd over eventueel geldende regels, zoals de huidige coronarichtlijnen van jouw organisatie of bedrijf. Fijn. Dan hoef jij geen politieagent meer te spelen en voelt de klant zich niet bezwaard.

#1 | De burger wordt ontzorgd

Hoe makkelijk wil je het hebben? Je komt binnen op bijvoorbeeld het gemeentehuis, via je mobiel geef je aan dat je er bent en de aanmelding is rond. Je wordt automatisch opgenomen in het ticketsysteem en in de wachtrij geplaatst, geen milieu onvriendelijke bonnetjes meer.

#2 | Veilig in de huidige COVID-19 situatie

Doordat je niet meer in de rij hoeft te staan bij een aanmeldzuil, of een scherm hoeft aan te raken, is mobiel aanmelden niet alleen gemakkelijk maar ook in deze tijd juist een veilige oplossing. Je voorkomt contact en daarmee beperk je het risico.

#3 | De klant hoeft niets te downloaden

Mobiel aanmelden via T:MEBLOCKR werkt op elke smartphone en browser, zonder extra app. Met één klik kun je met een link uit de bevestigingsmail van de afspraak jezelf aanmelden.

#4 | Eenvoudig te koppelen aan klanttevredenheidsonderzoek

Benieuwd naar je dienstverlening en de tevredenheid van je klant? Koppel eenvoudig een klanttevredenheidsonderzoek aan onze functionaliteit mobiel aanmelden. Nadat de afspraak is afgehandeld, ontvangt de klant automatisch een verzoek om mee te doen aan een klanttevredenheidsonderzoek, ook via zijn mobiel. Laagdrempelig en waardevolle informatie voor je organisatie!

#5 | Makkelijk aanpasbaar aan je huisstijl

T:MEBLOCKR is écht SaaS (Software as a Service). Net als T:MEBLOCKR zelf kun je ook deze module Mobiel Aanmelden volledig aanpassen aan je eigen wensen en huisstijl. Denk hierbij aan de tekst die de klant ziet (inclusief bijvoorbeeld extra actuele informatie), de kleuren of het logo.

Vrijblijvende demo aanvragen 

Ben je benieuwd hoe mobiel aanmelden van T:MEBLOCKR jouw organisatie kan helpen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan. Wil je op voorhand wat meer informatie ontvangen? Bel of mail ons dan gerust even. Waar een wil is, is T:MEBLOCKR!