Afsprakenbeheer vaccinatiecentra

Plan COVID-19 vaccinaties efficiënt, betrouwbaar en veilig met een afsprakensysteem en klantgeleiding op locatie. Ook het inplannen van medewerkers en vrijwilligers kan direct geregeld worden. T:MEBLOCKR is webbased en is in enkele dagen live.

Vaccineren op afspraak voor Burgers

Met T:MEBLOCKR kan de burger 24/7 zelf een afspraak maken. Als gemeente bepaal je de tijden waarop er gevaccineerd wordt. Wij houden rekening met de capaciteit van de medewerkers en beschikbare ruimtes, zonder wachtrijen. Met onze klantgeleiding wordt de burger op locatie veilig begeleid van aanmelden, tot oproepen tot de vaccinatie. Dit geeft duidelijkheid, zorgt voor een veilige afstand en minimale beweging van personen. T:MEBLOCKR is ontwikkeld voor grootschalige planning en veel afspraken tegelijkertijd, zodat wij altijd en snel beschikbaar zijn voor de burgers.

Zo eenvoudig is het

1. De burger maakt zelf een afspraak, vertrouwd via de gemeentelijke website.
2. Automatische bevestiging per e-mail en SMS, met de nodige informatie.
3. Op locatie meld je je aan via mobiel of zuil en wacht met veilige afstand tot het oproepen.
4. Plan na de vaccinatie direct de tweede inenting, of wij sturen automatisch een verzoek.

Medewerkers en vrijwilligers inplannen voor vaccinatiecentra

Ook helpen wij de vaccinatiecentra met de planning voor hun eigen medewerkers en vrijwilligers. Zij kunnen zelf hun diensten rondom het vaccineren reserveren met onze planningstool. Wanneer ze een dienst draaien, welke dienst en eventueel ook op welke locatie. Door dit met T:MEBLOCKR geautomatiseerd te faciliteren, bespaar je veel tijd. Daardoor kun je je richten op de belangrijke zaken rondom Corona.

Meer weten? 

Wil je meer weten over de inzet van T:MEBLOCKR bij het vaccineren en inplannen? Wij helpen je graag verder!