Meer afspraken

Met T:meblockr ben je 24/7 bereikbaar. Zo loop je nooit afspraken mis. Door eenvoudige integratie in je website en andere kanalen, kunnen bezoekers ook direct via specifieke pagina’s een afspraak maken. Dit verhoogd de online conversie.

Tijdbesparing

Afspraken worden automatisch gepland bij de juiste beschikbare medewerker, met de juiste competenties om de afspraak af te handelen. Ook afspraakbevestigingen en herinneringen worden automatisch op vooraf ingestelde tijden verstuurd. Hoeveel is jouw tijd waard en kan T:meblockr je helpen besparen?

Voorkom “no-shows” en verbeter de klantbeleving 

Door onze smart notificaties via e-mail en SMS worden automatisch afspraak herinneringen gestuurd. Dit leidt tot aanzienlijk minder “no-shows” en dat betekent meer omzet en een betere planning. Een extra voordeel is het begeleiden van de customer journey. Bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap, zoals “Wat leuk dat je komt voor … We zien je graag om 14:00 bij …”

Soepele integratie

T:meblockr kan gekoppeld worden aan agendasystemen (Office365 en Gsuite), betaalproviders (Ingenico, Mollie), back-office systemen (Exact, AFAS of Tamigo) en social media. Wij maken ook koppelingen op maat, bijvoorbeeld met een call-center.

Afspraak op afstand (Video bellen)

Steeds meer klanten willen een afspraak op afstand, via video bellen.Bij T:meblockr video bellen hebben zowel de klant als de medewerker geen technische kennis nodig en er hoeft niets geïnstalleerd te worden. Er wordt automatisch een unieke link aangemaakt die in elke browser geopend werkt. De medewerker kan via de optie “scherm delen” specifieke informatie tonen.

Extra features

  • Onbeperkt aantal afspraken en devices; wij willen juist dat je groeit.
  • Afspraakverzoeken; stimuleer of stuur afspraken, bijvoorbeeld een vervolgafspraak of na een telefonisch gesprek. De klant hoeft alleen een link te volgen.
  • Gebruiksvriendelijk; een intuïtief en overzichtelijk planbord om gemakkelijk afspraken te maken zonder IT kennis.
  • Meertaligheid; beschikbaar in het Vlaams, Engels, Duits, Frans, Pools en Spaans
  • Volledige plug-in; eenvoudig te integreren in je website en aanpasbaar aan de huisstijl.
  • Management informatie; inzicht in de prestaties van het aantal afspraken, diensten, medewerkers en locaties voor sturing.
  • Volledig ontzorgd; wij leveren echte SaaS (Software as a Service) en zorgen voor de hosting, updates, beveiliging en hardware.
  • Flexibele rollen; pas de rechten aan per gebruiker, bijvoorbeeld alleen afspraken maken of ook instellingen aanpassen.
  • Single Sign-on; zodat iedereen veilig en gemakkelijk inlogt vanuit één systeem.

Demo aanvragen