Meer afspraken

Met T:meblockr ben je 24/7 bereikbaar. Zo loop je nooit afspraken mis. Door eenvoudige integratie in je website en andere kanalen zoals Facebook of een call-center, kunnen bezoekers altijd een afspraak maken. Hiermee haal je een hogere conversie.

Tijdbesparing

Wat is jouw tijd waard? Met T:meblockr worden afspraken automatisch gepland bij de juiste beschikbare medewerker, met de juiste competenties om de afspraak af te handelen. Ook afspraakbevestigingen en herinneringen worden automatisch op vooraf ingestelde tijden verstuurd. Hoeveel is jouw tijd waard en kan T:meblockr je helpen besparen?

Voorkom “no-shows” en verbeter de klantbeleving 

Door onze smart notificaties via e-mail en SMS worden automatisch afspraak herinneringen gestuurd. Dit leidt tot aanzienlijk minder “no-shows” en dat betekent meer omzet en een betere planning. Een extra voordeel is het begeleiden van de customer journey. Bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap, zoals “Wat leuk dat je komt voor … We zien je graag om 14:00 bij …”

Vergaande integratie

T:meblockr kan eenvoudig geïntegreerd worden met agendasystemen (Office365 en Gsuite), betaalproviders (Ingenico, Mollie), back-office systemen (Exact, AFAS of Tamigo) en social media. Wij maken ook koppelingen op maat, bijvoorbeeld met een call-center.

Video afspraken

Niet fysiek afspreken? Geen probleem, T:meblockr regelt het voor je via een online videobellen afspraak. Zowel de klant als de medewerker hebben geen technische kennis nodig en hoeft er niets geïnstalleerd te worden. Er wordt automatisch een unieke link gemaakt, die in elke browser werkt. De medewerker kan via de optie “scherm delen” extra informatie tonen aan de klant.

Extra features

  • T:meblockr is inzetbaar bij elke organisatie en voor alle afspraak planning. Van reisadvies en kapper, tot woon-inrichting advies, automotive en financieel advies.
  • Afspraakverzoeken; stimuleer of stuur afspraken, bijvoorbeeld een vervolgafspraak of na een telefonisch gesprek. De klant hoeft alleen een link te volgen.
  • Meertaligheid; beschikbaar in het Vlaams, Engels, Duits, Frans, Pools en Spaans
  • Volledige plug-in; eenvoudig te integreren in je website en aanpasbaar aan de huisstijl.
  • Management informatie; inzicht in de prestaties van het aantal afspraken, diensten, medewerkers en locaties voor sturing.
  • Single Sign-on; zodat iedereen veilig en gemakkelijk inlogt vanuit één systeem.

Demo aanvragen