Meer afspraken

Met T:MEBLOCKR ben je 24/7 bereikbaar. Zo loop je nooit afspraken mis. Door eenvoudige integratie in je website en andere kanalen zoals Facebook of een call-center, kunnen bezoekers altijd een afspraak maken. Hiermee haal je een hogere conversie.

Tijdbesparing

Wat is jouw tijd waard? Met T:MEBLOCKR worden afspraken automatisch gepland bij de juiste beschikbare medewerker, met de juiste kennis om de afspraak af te handelen. Ook bevestigingen en herinneringen worden automatisch verstuurd. Je bespaart tijd en kosten en levert meer service.

Voorkom “no-shows” en verbeter de klantbeleving 

Door onze smart notificaties via e-mail en SMS worden automatisch afspraak herinneringen gestuurd. Dit leidt tot aanzienlijk minder “no-shows” en dat betekent meer omzet en een betere planning. Ook kun je een persoonlijke boodschap meesturen; “Wat leuk dat je komt voor reisadvies, we zien je graag om 14:00 !”

Vergaande integraties

T:MEBLOCKR kan eenvoudig geïntegreerd worden met agendasystemen (Office365 en Gsuite), betaalproviders (Ingenico, Mollie), back-office systemen (Exact, AFAS of Tamigo) en social media zoals Facebook. Wij maken ook koppelingen met bijvoorbeeld het call-center of roosterplanning tools. Staat jullie systeem er niet bij? Geen probleem! Met onze expertise en ervaring kunnen wij altijd integreren.

Video afspraken

Ook online afspreken? Natuurlijk kan dat met T:MEBLOCKR, via een online videobellen afspraak. Zowel de klant als de medewerker hebben geen technische kennis nodig en er hoeft niets geïnstalleerd te worden. Wij starten automatisch een afspraak via een unieke link. Met handige functies zoals scherm delen, chat, browsing en documenten uploaden.

Narrowcasting 

Met T:MEBLOCKR narrowcasting kun je gericht informatie tonen aan een specifieke doelgroep, op een specifieke plaats. Bij het gemeentehuis getoond worden welke afspraak op welke balie verwacht wordt, tegelijkertijd lokaal nieuws laten zien en info over de COVID-19 maatregelen. Narrowcasting kan voor de interne organisatie ingezet worden om medewerkers informatie te geven over geplande vergaderingen en mededelingen. In de winkel kun je klanten speciale aanbiedingen laten zien. Bekijk het youtube filmpje voor meer info.

Extra features

 

  • T:MEBLOCKR is inzetbaar bij elke organisatie en voor alle afspraken en planning. Van reisadvies en kapper, tot woon-inrichting, automotive en financieel advies.
  • Afspraakverzoeken; verstuur automatisch afspraak verzoeken, bijvoorbeeld na een marketing actie of een jaarlijkse APK. De klant hoeft alleen een link te volgen en de afspraaktijd te kiezen.
  • Meertaligheid; beschikbaar in het Vlaams, Engels, Duits, Frans, Pools en Spaans.

 

Vraag een demo aan

 

 

  • Plug-and-play; eenvoudig te gebruiken in alle kanalen zoals website, social media en het callcenter. Volledig aanpasbaar aan je huisstijl.
  • Management informatie; geef sturing met inzicht in o.a. het aantal afspraken, type afspraken en behandeltijden.
  • Single Sign-on; zodat iedereen veilig en gemakkelijk inlogt vanuit één systeem.