Features

T:MEBLOCKR is een compleet afsprakensysteem. Van geïntegreerd videobellen, afspraken gestuurd op expertise van je medewerkers, multi-channel, tot automatische afspraakverzoeken. Ontdek al onze features om het maximale uit jouw organisatie te halen.

Plug & Play

T:MEBLOCKR voeg je eenvoudig via plug&play toe aan elke website en CMS. Aanpasbaar aan je huisstijl, geen externe domeinen en geen IT-kennis nodig.

Videobellen

Gemakkelijk videobellen, geïntegreerd in T:MEBLOCKR, via co-browsing. Geen IT-kennis, software of handmatige handelingen nodig. Met handige functies zoals scherm delen, chatten, documenten delen, opname en webinars.

Competentiesturing

Bij het maken van een afspraak houden wij automatisch rekening met de juiste expertise van medewerkers, (spreek)ruimtes of andere middelen die nodig zijn voor een succesvolle afspraak.

Multi-Channel

T:MEBLOCKR zorgt voor meer afspraken via al je verkoopkanalen; website(s), social media zoals Facebook, of het call-center. Afspraken worden direct op de juiste persoonlijke agenda en locatie ingepland.

Automatische afspraakverzoeken

Verstuur automatische afspraakverzoeken naar klanten en haal meer conversie uit marketing campagnes, beurzen of nieuwsbrieven. Ook te combineren met periodieke herinneringen, zoals voor een rijbewijs verlenging of jaarlijkse APK.

Agenda synchronisatie

We houden rekening met de beschikbaarheid van de medewerkers, dankzij real-time 2-way synchronisatie met Office 365 / Outlook of G-Suite agenda’s. Ook versturen wij een automatisch afspraakverzoek naar de klant en de medewerker.

Reistijdoptimalisatie

T:MEBLOCKR plant de optimale reisroute voor afspraken, rekening houdend met de afspraaklocaties en reistijd. De vertegenwoordiger rijdt een efficiënte route en klanten worden automatisch geïnformeerd.

Integratie backoffice-systemen

T:MEBLOCKR koppelt gemakkelijk met backoffice en zaak-systemen zoals AFAS, Exact, ERP, CMS zoals Typo3, iDeal, Bancontact en roostersystemen.

Maar er is nog meer…

 

 • Automatische notificaties: We versturen automatisch (push) notificaties, zoals een persoonlijke bevestigingsmail of een herinnering via SMS. Zo voorkom je no-shows en via de link kan een afspraak ook gelijk gewijzigd worden.
 • Locatiesturing: Op basis van de postcode van de klant of burger, vertonen wij automatisch de dichtstbijzijnde vestiging voor het maken van een afspraak.
 • Klantgeleiding: Ontvang je klanten of burgers op locatie waarbij ze zich moeten aanmelden? Wij zorgen voor een soepele klantgeleiding. Van mobiel aanmelden en ticket/QR zuil tot oproepscherm.
 • Single Sign-On: Dankzij Single Sign-On (SSO) kun je gemakkelijk en veilig inloggen in T:MEBLOCKR vanuit het eigen systeem.
 • Betalingen: Bij het maken van de afspraak kan de klant direct afrekenen via onder andere iDeal, BanContact, Creditcard of PayPal.
 • Termijnbewaking: Een afspraak maken binnen een bepaalde termijn, zoals een APK of paspoortverlenging? Dan zorgen wij voor een automatische herinnering en afspraakverzoek naar de klant.
 • ID verificatie en online handtekening: Je kunt klanten identificeren aan de hand van ID-verificatie of een rechtsgeldige online handtekening.
 • Meertaligheid: Ons afsprakensysteem is in meerdere talen beschikbaar: Nederlands, Vlaams, Engels, Duits, Frans, Spaans en Pools.
 • Rechten & rollen: Je kunt zelf bepaalde rechten en rollen toewijzen aan medewerkers afhankelijk van functie en werkzaamheden.
 • Mijn T:MEBLOCKR: In de “Mijn Omgeving” kunnen klanten gemaakte afspraken inzien. En omdat de persoonsgegevens al zijn ingevuld, kunnen zij eenvoudig en snel nieuwe afspraken maken.
 • Rapportage & Data inzicht: o.a. aantal afspraken per locatie, per resource, behandeltijden, afspraak herkomst, etc.

Vraag een demo aan

 

 

 • Bezettingsgraad & Capaciteitsplanning: Inzicht in hoeveel procent van de capaciteit is volgeboekt. Wordt de boven- of ondergrens bereikt? Dan ontvang je een automatische notificatie.
 • 24/7 beschikbaar: T:MEBLOCKR is de collega die nooit slaapt. Dag en nacht beschikbaar voor het maken van afspraken en wijzigingen.
 • BI connector: Inzicht in o.a. aantal afspraken, soort afspraken, wachttijden, no-shows en behandeltijden. Ook te koppelen aan eigen Business Intelligence software zoals Qlik of Cognos.
 • AVG / GDPR: Je voldoet volledig aan de AVG/GDPR-wet. Afspraakgegevens kunnen worden geanonimiseerd en/of na een periode verwijderd.
 • Visueel planbord: Het interactieve planbord van T:MEBLOCKR is heel overzichtelijk en intuïtief. Met één muisklik maak, versleep of wijzig je afspraken instant.
 • Afspraken en reserveringen: Je kunt naast 1-op-1 afspraken ook afspraken of reserveringen maken voor meerdere personen. Zoals voor het zwembad of een informatie avond.
 • Klanttevredenheid: Benieuwd of je klant tevreden is? Koppel dan eenvoudig een klanttevredenheidsonderzoek via ons systeem.
 • Product en afspraaksturing: Je kunt het afsprakenformulier direct integreren op een specifieke (product)pagina. De invulvelden worden automatisch ingevuld op basis van de informatie, zoals product of locatie. Zo hoeft de klant alleen nog maar een datum en tijd te kiezen.
 • Narrowcasting: Met de feature Narrowcasting kun je eenvoudig eigen uitzendingen samenstellen en nieuws of mededelingen tonen op informatieschermen.
 • Open API: Wij maken gebruik van een open REST API. Daarmee kan er altijd een koppeling op maat tussen jouw applicatie en T:MEBLOCKR gemaakt worden.
 • Responsive: Het design van ons afsprakensysteem past zich automatisch aan binnen je eigen website. Daardoor wordt T:MEBLOCKR op elk apparaat goed weergegeven.