Digitaal afspraak maken software

Laat klanten digitaal een afspraak maken via T:MEBLOCKR! Wij bieden afspraken software waarmee je (nieuwe) klanten zelf hun eigen afspraken kunnen inplannen. Dat werkt niet alleen heel handig voor je klant, maar ook voor jou en je collega’s. Dit afsprakensysteem houdt namelijk automatisch rekening met de beschikbaarheid en capaciteit van jullie agenda’s. Zo heb je een stuk minder administratieve klusjes op je bord en kun je je weer richten op jouw vak. 

 

✓ 24/7 bereikbaar voor jouw (potentiële) klanten
✓ Klanten kunnen zelf een afspraak inplannen
✓ Eenvoudige implementatie

Laat je klanten zelf online afspraken inplannen

24 uur per dag bereikbaar zijn: dat wordt steeds meer de norm. Wil jij jouw klanten de mogelijkheid bieden om digitaal afspraken te maken, wanneer het hén uitkomt? Dan is T:MEBLOCKR vanaf nu jouw rechterhand. Wij bieden een geavanceerde afsprakenplanner die naadloos is gekoppeld aan jouw agenda, je website of webshop, je e-mailsysteem en je social media kanalen. Je klanten maken zélf een afspraak op een van de beschikbare tijden. Vervolgens verzamelt T:MEBLOCKR alle afspraakverzoeken op een centrale plek en stuurt ze door naar de juiste expert. Het grootste voordeel? Je hoeft je niet langer meer bezig te houden met telefoneren, op-en-neer mailen, handmatig afspraken maken, ga zo maar door. 

6 voordelen van onze software

Is 24/7 beschikbaar

Ons online afsprakensysteem is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. 

Stuurt automatische notificaties

Voorkom no-shows dankzij de automatische herinneringsmails, bevestigingen en sms’jes. 

Houdt rekening met de capaciteit

Hoeveel mankracht is er wanneer beschikbaar? T:MEBLOCKR weet het! 

Faciliteert online betalingen

Bij het maken van een afspraak kan de klant eventueel direct afrekenen. 

Is volledig webbased en veilig

Onze afspraken software is volledig webbased. Dat werkt heel prettig én is 100% veilig. 

Is eenvoudig te integreren

T:MEBLOCKR is soepel te integreren in je bestaande systemen en werkprocessen. 

Digitaal afspraken plannen via je website of webshop

Je kunt T:MEBLOCKR zien als een online reserveringssysteem. Al onze klanten ontvangen een unieke, op maat gemaakte plugin. Deze is eenvoudig en snel te implementeren in je bestaande online kanalen. Op de eerste plaats natuurlijk in je website of je webshop. Daarnaast kan de plugin geïntegreerd worden met je e-mailsysteem en social media kanalen. En uiteraard zorgen we ervoor dat je nieuwe afsprakentool naadloos aansluit op je huisstijl. 

Ons team van softwareontwikkelaars gaat aan de slag met een maatwerk plugin. Is het tijd voor de lancering? Dan komen we de plugin bij jou op locatie implementeren. Binnen enkele muisklikken is het gefixt. En daarna? Daarna nemen we geen afscheid van elkaar. We blijven namelijk nauw betrokken voor het onderhoud en het doorvoeren van updates. 

Vrijblijvend een demo aanvragen 

Meer voordelen ontdekken over T:MEBLOCKR? Vraag dan een vrijblijvende demo aan en ervaar net als onder andere De Mandemakers Groep, Gemeente Den Haag, D-Reizen en Gemeente Kinrooi de voordelen van T:MEBLOCKR.

1500+ organisaties gebruiken T:MEBLOCKR voor betere dienstverlening & meer afspraken