Extra service

De meeste werkplaats-afspraken worden buiten openingstijden ingepland. Onze klanten vinden het prettig om zelf te kunnen bepalen wanneer zij een afspraak inplannen. Met T:meblockr kunnen we die extra service bieden. Onze mensen vinden het geweldig dat zij hierdoor meer tijd voor onze klant hebben.

Ook via Facebook

Het maken van de afspraak beperkt zich niet tot de eigen website. Met T:meblockr kunnen onze klanten ook via campagne-websites, email en Facebook de afspraak inplannen. Zo koppelen we een Facebook-campagne voor de wissel naar zomer- of winterbanden direct aan de mogelijkheid om, gemakkelijk, een afspraak in te plannen. In de huisstijl van de retailer natuurlijk.

De bedrijfsprocessen aanpassen was geen optie

Goodyear Dunlop Retail omvat vijf merken en ruim 3.000 onafhankelijke retailers. Het spreekt voor zich dat de bedrijfsprocessen aanpassen aan software voor afspraakbeheer geen optie was. Dat bleek geen enkel probleem met T:meblockr. Integendeel.

Geen gedoe met callcenters

In onze branche is service doorslaggevend. We besteden hier dan ook veel aandacht aan. Van onze leveranciers verwachten we hetzelfde. Geen gedoe met callcenters en mensen die niet veel meer kunnen dan iets doorgeven. Als we T:meblockr bellen krijgen we direct iemand aan de lijn die ons helpt.

TIMEBLOCKR

Premium online afspraakbeheer

Timeblockr is een hoogwaardige plug-in voor planning en afspraakbeheer. Het stelt u in staat om uw klanten betere service te bieden, meer online conversie te realiseren en uw organisatie efficiënter te laten werken. Timeblockr is gericht op ondersteuning van bedrijfsprocessen waar tijd en capaciteit een rol speelt. Bij de bouw van Timeblockr stonden integratie en implementatie met bedrijfsprocessen voorop. Dat heeft zo zijn voordelen.

 

Verregaande integratie

Met Timeblockr is afspraakbeheer niet meer beperkt tot uw eigen website. Meerdere kanalen? Geen enkel probleem. Vanzelfsprekend draait Timeblockr ook binnen het zaaksysteem. Uw klanten kunnen een afspraak plannen waar en wanneer ze willen. Hetzelfde geldt voor Timeblockr
en uw bedrijfsprocessen. Timeblockr sluit hier zo op aan dat het deze ondersteunt. En daar gaan we ver in.

 

EenvoudIge implementatie en integratie

Dat het kan betekent niet altijd dat het makkelijk is. Timeblockr staat voor gemak. De implementatie verzorgen we binnen één dag. Hier op kantoor zijn we wel wat langer bezig maar, daar merkt u niets van. Hetzelfde geldt voor updates en onderhoud. Wij zorgen ervoor dat u daar niets van merkt. ‘Software as a Service’ zoals het hoort.

 

Veiligheid

Timeblockr is 100% webbased. Dat is gemakkelijk én veilig. Uiteraard zijn we ISO-gecertificeerd. Over dataveiligheid hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken. Ook niet met betrekking tot de GDPR/AVG. De data blijft uw eigendom. Dat vinden wij wel vanzelfsprekend.