Extra service

De meeste werkplaats-afspraken worden buiten openingstijden ingepland. Onze klanten vinden het prettig om zelf te kunnen bepalen wanneer zij een afspraak inplannen. Met T:meblockr kunnen we die extra service bieden. Onze mensen vinden het geweldig dat zij hierdoor meer tijd voor onze klant hebben.

Ook via Facebook

Het maken van de afspraak beperkt zich niet tot de eigen website. Met T:meblockr kunnen onze klanten ook via campagne-websites, email en Facebook de afspraak inplannen. Zo koppelen we een Facebook-campagne voor de wissel naar zomer- of winterbanden direct aan de mogelijkheid om, gemakkelijk, een afspraak in te plannen. In de huisstijl van de retailer natuurlijk.

De bedrijfsprocessen aanpassen was geen optie

Goodyear Dunlop Retail omvat vijf merken en ruim 3.000 onafhankelijke retailers. Het spreekt voor zich dat de bedrijfsprocessen aanpassen aan software voor afspraakbeheer geen optie was. Dat bleek geen enkel probleem met T:meblockr. Integendeel.

Geen gedoe met callcenters

In onze branche is service doorslaggevend. We besteden hier dan ook veel aandacht aan. Van onze leveranciers verwachten we hetzelfde. Geen gedoe met callcenters en mensen die niet veel meer kunnen dan iets doorgeven. Als we T:meblockr bellen krijgen we direct iemand aan de lijn die ons helpt.

T:MEBLOCKR

Premium online afspraakbeheer

T:meblockr is een hoogwaardige plug-in voor planning en afspraakbeheer. Meer service naar je klanten, hogere online conversie en een efficiëntere organisatie. T:meblockr is gericht op ondersteuning van bedrijfsprocessen waar tijd en capaciteit een rol speelt. Bij de bouw van T:meblockr stonden integratie en implementatie met bedrijfsprocessen voorop. Dat heeft zo zijn voordelen.

 

Verregaande integratie

Met T:meblockr is afspraakbeheer niet meer beperkt tot de eigen website. Meerdere kanalen? Geen enkel probleem. Vanzelfsprekend draait T:meblockr ook binnen het zaaksysteem, backoffice of Facebook. Je klanten kunnen een afspraak plannen waar en wanneer ze willen.

 

Eenvoudige implementatie en integratie

Dat het kan betekent niet altijd dat het makkelijk is. T:meblockr staat voor gemak. De implementatie verzorgen we binnen één dag. Hier op kantoor zijn we wel wat langer bezig maar, daar merk jij niets van. Service, onderhoud, beveiliging en updates zijn allemaal inbegrepen. Software as a Service (Saas) zoals het hoort.

 

Veiligheid

T:meblockr is 100% webbased. Dat is gemakkelijk én veilig. Uiteraard zijn we ISO-gecertificeerd. Over dataveiligheid hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken. Ook niet met betrekking tot de GDPR/AVG. De data blijft uw eigendom. Dat vinden wij wel vanzelfsprekend.