Afspraken platform voor High involvement retail

Meer afspraken = meer klanten = meer omzet. Dat weet jij als geen ander. Maar hoe zorg je nu voor meer afspraken? Door het makkelijk te maken voor de klant om een afspraak in te plannen. Waar en wanneer het hen uitkomt, vanaf iedere (product)pagina. En dat is precies waar T:MEBLOCKR je bij helpt. Wij bieden een geautomatiseerd afspraken platform voor de high involvement retailsector en eCommerce waar klanten zelf 24/7 hun afspraak kunnen plannen. Dat bespaart jou veel tijd, e-mails en telefoontjes. Bovendien koppelen wij je klant direct aan de juiste expert. Win-win!

 

T:MEBLOCKR helpt o.a. Woon- en electronica winkels, Kappers, Reisbureau's en Autodealers

 

Is T:MEBLOCKR dé oplossing voor mijn (web)winkels?

Benieuwd of ons plannings- en afsprakensysteem iets is voor jouw organisatie?
Ontdek of jij je herkent in de volgende situaties.

Situatie #1 | Ik wil mijn klanten zo optimaal mogelijk van dienst zijn.

Je klant is koning. Dat houdt in dat je klant geholpen moet worden op het moment dat het hém uitkomt. Wat je dus wil voorkomen zijn gesloten deuren, een (telefonische) wachtrij, een onderbezette servicebalie, ga zo maar door. Loop geen deals mis en laat je klant zélf online een afspraak maken via T:MEBLOCKR. Een reservering voor veilig winkelen, onder de gestelde condities van jouw eigen bedrijf. Waar hij ook is. Via de pc of smartphone. Of het nu gaat om de kapper, reis- of keuken advies of een demonstratie van een nieuwe TV via je eCommerce platform.
 

Situatie #2 | Ik wil dat bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden.

Met alle liefde verwelkom je bezoek op je website of webwinkel. Je laat ze uitgebreid rondsnuffelen en keuzes overwegen. Maar uiteraard wil je ook dat ze in je winkel een afspraak maken en klant worden. Hoe krijg je dat voor elkaar? De oplossing: T:MEBLOCKR. Je kunt ons afsprakensysteem eenvoudig aan specifieke websitepagina’s toevoegen, mét voor-ingevulde afspraakdetails die te koppelen zijn aan een product, medewerker en zelfs locatie. Zo maak je het voor je klant heel makkelijk om een afspraak te maken.

Situatie #3 | Ik wil mijn klanten op afstand advies geven of helpen.

Wil je jouw klanten op afstand service bieden en helpen? Bijvoorbeeld voor het installeren van een product, reparatie of advies? Tune dan in bij de klant thuis. Via T:MEBLOCKR kun je gemakkelijk videobel afspraken inplannen. Dat werkt niet alleen heel snel en laagdrempelig; je bespaart er ook een hoop (reis)tijd mee. Bovendien is videobellen via T:MEBLOCKR honderd procent veilig. Je kunt via videobellen ook eenvoudig een kijkje geven in je showroom of je scherm delen.

Situatie #4 | Ik wil efficiënt werken en mijn medewerkers optimaal inzetten.

Je wil zoveel mogelijk doen op één dag. Daarom wil je het liefst afscheid nemen van zoveel mogelijk handmatige taken. Daarnaast wil je je medewerkers zo efficiënt mogelijk inzetten. Logisch. T:MEBLOCKR helpt je bij het automatisch inplannen van afspraken met je klanten. Inclusief e-mail en SMS bevestiging en herinnering. En dat niet alleen: T:MEBLOCKR houdt ook automatisch rekening met de beschikbaarheid van je medewerkers, de beschikbare (spreek)ruimtes en het matchen van de juiste experts, voor een optimale planning.

Situatie #5 | Ik werk met veel verschillende systemen die niet op elkaar inspelen.

De huidige systemen in je bedrijf werken niet lekker samen, waardoor de processen niet gesmeerd lopen. Herkenbaar? T:MEBLOCKR heeft de oplossing. Ons systeem is integreert naadloos in in je website, CMS, Office 365, AFAS of ERP. En het mooie is dat je T:MEBLOCKR ook eenvoudig kunt opschalen naar andere afdelingen.

 

“MET T:MEBLOCKR HEBBEN WE MEER TIJD VOOR ONZE KLANTEN”

Kenneth Vingerhoed, Retail Development Manager, Goodyear Dunlop Retail

5 belangrijkste voordelen van T:MEBLOCKR

:MEBLOCKR biedt ontelbaar veel mogelijkheden en toepassingen. Het voornaamste doel? Dat is om jouw dagelijkse gang van zaken efficiënter te laten verlopen én meer leads te genereren. De grootste voordelen? Die sommen we graag even voor je op.

Hogere conversie van bezoekers naar klanten

Het is mooi dat jouw potentiële klant je (web)winkel bezoekt. Maar uiteindelijk wil je natuurlijk dat deze mensen ook daadwerkelijk iets afnemen. T:MEBLOCKR helpt je om de conversie van bezoeker tot klant te verhogen, doordat het makkelijk, intuïtief en vertrouwd werkt. Prestaties kunnen ook gemeten worden in via o.a. het beheer en Google Analytics.

 

100% veilig, conform AVG en Digi-toegankelijk

T:MEBLOCKR is volledig webbased. Je hoeft je geen zorgen te maken over dataveiligheid, want we voldoen aan de hoogst gestelde wettelijke nationale en Europese veiligheidseisen (ISO/IEC 27001 gecertificeerd, EN 301549), digitale toegankelijkheid (WCAG 2.1 Niveau AA) en conform AVG/GDPR. Kortom: we zijn absolute koploper als het gaat om dataveiligheid en toegankelijkheid.

 

Betere dienstverlening en hogere klanttevredenheid

Een tevreden klant telt voor twee. Zorg er dus voor dat je dienstverlening tip-top in orde is, zodat je klanten vol lof over jouw bedrijf praten en nog eens terugkeren. Het afsprakensysteem van T:MEBLOCKR zorgt voor betere dienstverlening.

Tijdbesparing en een optimale bezetting

Handmatige klusjes zijn verleden tijd. Vanaf nu worden afspraken met je klanten automatisch ingepland dankzij T:MEBLOCKR. Hierbij houden we rekening met de expertises en beschikbaarheid binnen je team, zodat je bezetting optimaal wordt benut. Je kunt zelf eenvoudig zaken aanpassen zoals nieuwe diensten voor een afspraak, instellingen en gebruikers.

 

Gemakkelijk te integreren in je website en werkprocessen

T:MEBLOCKR integreert naadloos in o.a. je website of CMS, sociale media en je agenda zoals Office 365 of G-suite. Wij kunnen ook koppelen met o.a. AFAS, het Exact of je CRM systeem.

Handige features voor de retailsector en eCommerce platforms

  • Eenvoudig offline én online (videobel)afspraken inplannen.
  • Multi-channel integratie met o.a. website, sociale media en producten.
  • Afspraken plannen op basis van expertises, locatie, spreekruimte en producten.
  • Gemakkelijk aanpasbaar aan je huisstijl.
  • Analytics over o.a. productiviteit, afspraken en behandeltijd. Koppeling met eigen BI-tools.