T:MEBLOCKR Trouwloket

Voor  de voltrekking van een huwelijk  dient enorm veel geregeld  te worden. Ook tussen het aanstaande  bruidspaar en gemeente moet het nodige afgesproken en gepland worden. De ambtenaar  van de burgerlijke stand zal het huwelijk blijven voltrekken. Daar verandert T:MEBLOCKR niets aan. Wat verandert T:MEBLOCKR wel? Het plannen van de tijd en locatie kan met T:MEBLOCKR eenvoudig online. Net als de gesprekken tussen de ambtenaar van de burgerlijke stand en het bruidspaar en de familie. Met T:MEBLOCKR kan dat op afstand. Online. Zelfs via videoverbinding. Als uiteindelijk alles geregeld is kan, dankzij T:MEBLOCKR, ook de betaling online via iDeal. Uiteraard ook buiten kantoortijden.

Voor gemeente en burger

Vanaf  een melding  “voorgenomen huwelijk”  tot het voltrekken van het huwelijk zorgt T:MEBLOCKR voor een enorme tijdsbesparing bij gemeente en burger. Omdat T:MEBLOCKR gebouwd is voor integratie en implementatie met bedrijfsprocessen, werkt het vanzelfsprekend naadloos samen met het zaaksysteem en mid- en backoffice.

T:MEBLOCKR maakt het eenvoudig. Het Trouwloket is daar een mooi voorbeeld van. Voor een een bruiloft moet heel veel geregeld worden. Met T:MEBLOCKR is dit een stuk eenvoudiger voor burger én gemeente. Gemeente Stichtse Vecht was een van de eersten. Recentelijk is hun tweede versie live gegaan. Deze versie ondersteunt het gehele proces. Van de melding (ondertrouw) tot de feitelijke voltrekking van het huwelijk en laat burgers volledig online het huwelijk plannen. Waar dat tot 2018 nog op de klassieke manier ging, is het nu gemakkelijk én leuk vanuit huis. Met extra mogelijkheden zoals het online oriënteren op de trouwlocaties, de Babs en andere voorkeuren

De koppeling met Evidos maakt het mogelijk om binnen T:MEBLOCKR documenten online in te vullen en van een rechtsgeldige digitale handtekening te voorzien. Hierdoor is het mogelijk om afspraken online en op afstand te kunnen afhandelen, waar je vroeger voor langs moest komen. Een extra voordeel is dat dit allemaal automatisch gebeurd, met een bevestiging wanneer het proces goed doorlopen is. Een goed voorbeeld hiervan is het T:MEBLOCKR Trouwloket, waar de burger zelf alles kan plannen en er via Evidos online rechtsgeldig ondertekend wordt. Extra verificatie via ID Proof en eHerkenning is ook mogelijk via de koppeling met T:MEBLOCKR.

Met T:MEBLOCKR ben je 24/7 bereikbaar voor de klant en die kan zelf eenvoudig online een afspraak maken. Van een paspoort aanvraag tot een notaris afspraak en van een vergunningaanvraag tot het plannen van je huwelijk. Afspraken worden met T:MEBLOCKR automatisch gepland bij de juiste beschikbare medewerker en locatie.