Afsprakenmodule.
Klantgeleiding.

T:MEBLOCKR helpt veel gemeenten met het faciliteren van online afspraken en de klantgeleiding op het gemeentehuis. Ook voor het Sociaal Domein én de burgerlijke stand met het Trouwloket. Door administratief werk uit handen te nemen met onze automatisering komt er ruimte voor de toenemende werkdruk bij gemeentes. Met overzicht in de processen. Het gebruiksgemak van T:MEBLOCKR ondersteunt zowel de burger als ambtenaar. 

"Zonder T:MEBLOCKR ligt het hier stil." Anja Goudzwaard, Teamleider Klant Contact Centrum Gemeente Schiedam

Trouwloket

Je mooiste dag online geregeld

Vanaf een melding “voorgenomen huwelijk” tot het voltrekken van het huwelijk zorgt T:MEBLOCKR voor een enorme tijdsbesparing bij gemeente en burger. Van het plannen van de locatie tot de betaling, zelfs de gesprekken met de BABs, met T:MEBLOCKR is het eenvoudig en veilig online geregeld.

 

Lees meer

 

Afspraak begeleiding

Duidelijk minder ‘no shows’

Met behulp van T:MEBLOCKR is het voor burgers  een fluitje van een cent om een afspraak in te plannen met de gemeente. Ook via mobiele telefoon en tablet. T:MEBLOCKR doet echter veel meer. Zoals het sturen van een e-mail en/of sms ter herinnering. Dat is prettig voor de burger en reduceert het aantal ‘no shows’ aanzienlijk.

 

Lees meer

Sociaal domein

Meer tijd voor keukentafel gesprekken, toegenomen klanttevredenheid

Het Sociaal Domein kenmerkt zich door veel en complexe administratieve handelingen. T:MEBLOCKR ondersteunt de ambtenaar in deze processen en maakt het voor de burger gemakkelijk en laagdrempelig om contact op te nemen en een afspraak in te plannen.

 

Lees meer

Premium product. Premium service.

Als je T:MEBLOCKR belt, krijg je een van ons aan de telefoon. Iemand die weet waar hij over praat, graag helpt en dat ook kan. We zitten gewoon in Nederland. Onze online servicedesk met kennisbank is 24/7 bereikbaar.