“Zonder TIMEBLOCKR ligt het hier stil.”

Anja Goudzwaard, Teamleider Klant Contact Centrum Gemeente Schiedam

Trouwloket

de mooisTe dag online geregeld

Vanaf een melding “voorgenomen huwelijk” tot het voltrekken van het huwelijk zorgt Timeblockr voor een enorme tijdsbesparing bij gemeente en burger. Van het plannen van de locatie tot de betaling, zelfs de gesprekken met de BABS, met Timeblockr is het eenvoudig en veilig online geregeld.

 

Lees meer

 

Afspraak begeleiding

duidelijk minder ‘no shows’

Met  behulp van Timeblockr is het voor burgers  een fluitje van een cent om een afspraak in te plannen  met de gemeente. Ook via mobiele telefoon en tablet. Timeblockr doet  echter veel meer. Het stuurt ook een e-mail en/of sms ter herinnering. Dat is prettig voor de burger en reduceert het aantal ‘no shows’ aanzienlijk.

 

Lees meer

Sociaal domein

MEER TIJD VOOR KEUKENTAFELGESPREKKEN, TOEGENOMEN KLANTTEVREDENHEID

Het Sociaal Domein kenmerkt zich door veel en complexe administratieve handelingen. Timeblockr ondersteunt de ambtenaar in deze processen en maakt het voor de burger gemakkelijk en laagdrempelig om contact op te nemen en een afspraak in te plannen.

 

Lees meer

Bij een premium product hoort premium service

Als u Timeblockr belt, krijgt u een van ons aan de telefoon. Iemand die weet waar hij over praat, graag helpt en dat ook kan. We zitten gewoon in Nederland. Onze online servicedesk is 24/7 bereikbaar.