Afsprakensysteem voor de automotive industrie

Werk je bij een autogarage? Dan heb je ruwweg te maken met twee soorten afspraken: spoedjes en periodiek onderhoud. Ben je autodealer? Dan wil je vast meerdere proefritten of showroombezoekjes plannen. Maar hoe zorg je ervoor dat al die typen afspraken elkaar niet in de weg zitten? Alles valt of staat met een goede planning. Een planning die de capaciteit van jouw garage en je collega’s optimaal benut. Een hele taak? Nee hoor: dankzij ons geautomatiseerde afsprakensysteem voor de automotive industrie loopt alles op rolletjes. Niet alleen de planning verloopt gesmeerd; ook de auto van je klant wordt direct gekoppeld aan de juiste monteur en brug. Klaar voor de start?

 

MEER AFSPRAKEN

24/7 bereikbaar, voor klanten en medewerkers

MEER TIJD

Geautomatiseerde verwerking van afspraken

GEEN "NO-SHOWS"

Door onze smart e-mail en sms notificaties

 

Is T:MEBLOCKR ideaal voor ons bedrijf?

Werk je in de automotive industrie? En herken jij je in (één van) de onderstaande scenario’s? Dan biedt het plannings- en afsprakensysteem T:MEBLOCKR jou zeker een helpende hand.

Scenario #1 | Ik wil mijn klanten zo snel mogelijk weer op weg helpen.

Klopt je klant bij je aan voor een spoedreparatie, een bandenwissel, een APK of een testrit? Dan wil je je hem natuurlijk zo snel mogelijk weer op weg helpen. Letterlijk. Jouw klant is immers koning. Je wil je klanten helpen op het moment dat het hén uitkomt. Waar ze ook zijn. En dan zo eenvoudig mogelijk. Laat je klanten daarom zélf 24/7 online een afspraak maken op tijden wanneer jouw werkplaats, monteurs of verkopers beschikbaar zijn. Zo voorkom je onnodige wachttijden en een inefficiënte werkwijze.

Scenario #2 | Ik wil me bezighouden met mijn vak, niet met regelen en plannen.

Jouw hart ligt bij gemotoriseerde voertuigen. Of het nu gaat om het verkopen, repareren of produceren ervan. Het liefst maak je je niet druk om de randzaken, zoals het plannen van afspraken en het beantwoorden van mails en telefoontjes. Schoenmaker, blijf bij je leest! Of in autotermen: automonteur, blijf bij je hefbrug! Goed nieuws: al die randzaken neemt T:MEBLOCKR voor je uit handen. Wij zorgen ervoor dat je klant zélf een afspraak maakt en gematcht wordt aan de juiste specialist.

Scenario #3 | Ik wil mijn monteurs, verkopers, werkplaatsen en benodigdheden efficiënt inzetten.

Hoe zorg je ervoor dat je je bezetting zo efficiënt mogelijk benut? Tja, dat kan een hele puzzel zijn. Je moet rekening houden met de werkdagen van verschillende experts, de beschikbare bruggen en bijvoorbeeld de gereedschappen. Wat nou als je je niet meer hoeft te buigen over deze puzzel en je volledig kunt richten op de klant? T:MEBLOCKR houdt automatisch rekening met de bezetting en de beschikbare middelen. Efficiëntie ten top!

Scenario #4 | Ik wil dat al mijn systemen samenwerken als een geoliede machine.

Werk je binnen je bedrijf met verschillende IT-systemen, maar werken deze systemen niet lekker samen? Ook hiervoor biedt T:MEBLOCKR een oplossing. Ons afsprakensysteem is vlekkeloos te integreren in bestaande systemen. Denk bijvoorbeeld aan je website, social media kanalen en Office 365. Met andere woorden: T:MEBLOCKR is met recht een extra collega die veel handmatig werk overneemt. T:MEBLOCKR kan ook eenvoudig toegevoegd worden achter een “gebruikers-login” voor klanten.

Scenario #5 | Ik wil graag dat (website)bezoekers daadwerkelijk klant worden.

Met een bezoekje op je website, in de showroom of de werkplaats heb je vaak te maken met een ‘warme lead’. Maar hoe zorg je ervoor dat die lead ook daadwerkelijk naar jou komt voor een afspraak? Tipje van de sluier: door het plannen van een afspraak zo eenvoudig mogelijk te maken. En daar helpt T:MEBLOCKR je bij. Ons afsprakensysteem is gemakkelijk te koppelen aan specifieke website pagina’s. Mét vooringevulde afspraakdetails die gekoppeld zijn aan het type afspraak en een specialist. Zo is een afspraak voor een APK, een bandenwissel of een spiksplinternieuwe auto héél snel gefixt.

 

 

5 voordelen waarmee je grip houdt op je werkprocessen

De voordelen van T:MEBLOCKR zijn niet op twee handen te tellen. Daarom beperken we ons hier tot de vijf belangrijkste voordelen van ons plannings- en afsprakensysteem. Benieuwd naar het volledige lijstje? Neem dan gerust contact met ons op.

100% veilig, conform AVG en Digi-toegankelijk

T:MEBLOCKR is volledig webbased. Je hoeft je geen zorgen te maken over dataveiligheid, want we voldoen aan de hoogst gestelde wettelijke nationale en Europese veiligheidseisen (ISO/IEC 27001 gecertificeerd, EN 301549), digitale toegankelijkheid (WCAG 2.1 Niveau AA) en conform AVG/GDPR. Kortom: we zijn absolute koploper als het gaat om dataveiligheid en toegankelijkheid.

 

Hogere conversie van bezoekers naar klanten

Weten jouw potentiële klanten je bedrijf wel te vinden, maar blijft een afspraak uit? T:MEBLOCKR zorgt dat die bezoeker ook echt een klant wordt.

 

Betere dienstverlening en meer tevreden klanten

Tevreden klanten: daar doe je het toch allemaal voor? Wil je een stapje verder gaan en nóg betere dienstverlening geven? Maak dan gebruik van het geautomatiseerde plannings- en afsprakensysteem T:MEBLOCKR.

Tijdbesparing en een optimale bezetting 

Handmatige klusjes zijn ontzettend tijdrovend. Kan dat niet wat sneller en efficiënter? Jazeker! Dankzij T:MEBLOCKR worden (werkplaats)afspraken automatisch ingepland. Hierbij houden we rekening met de expertises en beschikbaarheid binnen je team.

 

Gemakkelijk te integreren in je website en werkprocessen

T:MEBLOCKR is soepel en naadloos te integreren met bestaande systemen, zoals je website, sociale media en agenda. Dus geen gedoe meer met ingewikkelde koppelingen.

 

Handige features voor de automotive branche

  • Overzichtelijk planbord.
  • Afspraken plannen op basis van specialisten, expertises, locatie, bespreekruimtes en producten.
  • Soepele integratie met o.a. je website, sociale media en agenda.
  • Volledig en gemakkelijk aan te passen aan de huisstijl.
  • Inzicht in data over o.a. garage-productiviteit, afspraken en behandeltijd. Koppeling met eigen BI-tools.