Afsprakensysteem voor financiële dienstverlening en juridisch adviseurs

In de financiële en juridische sector heb je vaak een dienstverlenende en adviserende rol. Je hebt te maken met veel verschillende cliënten; ieder met een eigen situatie en andere behoeften. Iedere cliënt verdient betrokkenheid en natuurlijk de juiste expertise. Daarnaast wil je je cliënten van dienst zijn wanneer het hén uitkomt. Maar hoe? T:MEBLOCKR helpt je.

Wij bieden een geautomatiseerd afsprakensysteem voor de financiële en juridische sector. Waarbij cliënten zélf hun afspraak inplannen. Vervolgens worden ze automatisch gekoppeld aan de juiste expert. Goed geregeld!

 

T:MEBLOCKR werkt samen met o.a. banken, juristen, advocaten, notarissen en belasting adviseurs

 

Is T:MEBLOCKR geschikt voor ons adviesbureau?

Al diverse financiële en juridische adviesbureaus werken met het plannings- en afsprakensysteem van T:MEBLOCKR. Is het ook geschikt voor jouw organisatie? Ontdek of jij je herkent in de volgende situaties.

Situatie #1 | Ik wil me bezighouden met mijn vak, niet met de randzaken.

Het is jouw taak om je cliënten te voorzien van financieel en/of juridisch advies. Je gaat het liefst de diepte in en bijt je vast in de verschillende vraagstukken. Hoe fijn is het dan dat je je niet druk hoeft te maken over randzaken zoals het maken van afspraken, het beantwoorden van mailtjes en telefoneren. T:MEBLOCKR regelt het voor je. Wij zorgen namelijk dat je cliënt zélf (online) een afspraak kan maken. Vervolgens wordt hij aan de juiste expert gekoppeld. Mooi, dan kun jij je richten op jouw vak.

Situatie #2 | Ik wil continu blijven werken aan de tevredenheid onder mijn cliënten. 

Je cliënt blij? Jij blij. Als financieel of juridisch adviseur wil je op een zo professionele manier dienstverlening bieden. Wat je dus wil voorkomen zijn teleurstellingen, misverstanden, onbereikbaarheid, ga zo maar door. Geef je cliënt de mogelijkheid om het heft in eigen handen te nemen. Via T:MEBLOCKR kan jouw cliënt 24/7 een afspraak inplannen. Wanneer het hem uitkomt. Waar hij ook is. Via pc of smartphone. Of het nu gaat om hypotheekadvies, het bespreken van verzekeringen of het opstellen van een notariële akte. T:MEBLOCKR is de collega die nooit slaapt.

Situatie #3 | Ik wil mijn cliënten (veilig!) digitaal advies geven.

De afspraken die je hebt met je cliënten zijn strikt geheim en bevatten gevoelige informatie. Daarom verkies je een fysieke afspraak waarschijnlijk bóven een digitale afspraak. Toch laten we je graag kennismaken met videobellen via T:MEBLOCKR. Dankzij onze geïntegreerde videobel afspraken kun je een digitaal gesprek voeren via een 100% veilige verbinding, beeldbankieren of advies op afstand geven was nog nooit zo makkelijk. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om je scherm te delen en te chatten. Bovendien kun je eenvoudig online documenten delen en er realtime aantekeningen in maken. Vertrouwelijkheid gegarandeerd!

Situatie #4 | Ik wil efficiënt werken en mijn cliënten koppelen aan de juiste experts.

Efficiënt werken: daar streeft iedereen naar. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Zorg er allereerst voor dat veel handmatige taken worden geautomatiseerd. Daarnaast is het goed om taken en afspraken te koppelen aan de juiste medewerkers. Wij plannen automatisch de afspraken met je cliënten in. En dat niet alleen: T:MEBLOCKR houdt ook automatisch rekening met de bezetting, de beschikbare spreekruimtes en de nodige expertise.

Situatie #5 | Ik werk met veel verschillende systemen die niet lekker samenwerken. 

Maak je al gebruik van verschillende systemen, maar werken ze niet lekker samen? Dat kan ten koste gaan van de werkprocessen. Zonde. Maar T:MEBLOCKR heeft de oplossing. Ons systeem is naadloos te integreren in bestaande systemen zoals je website, Office 365, AFAS of ERP systemen. En het mooie is dat je T:MEBLOCKR eenvoudig kan opschalen naar andere afdelingen.

 

 

De 5 pre’s van T:MEBLOCKR

Het afsprakensysteem van T:MEBLOCKR biedt talloze mogelijkheden en toepassingen. Alles met als doel om jouw werkdag efficiënter te laten verlopen. Bovendien wil je jouw cliënten zo goed mogelijk van dienst zijn. De belangrijkste pre’s van ons systeem? Je leest ze hier.

Hogere conversie van bezoekers naar cliënten 

Is jouw potentiële cliënt op zoek naar financieel en/of juridisch advies? En belandt hij op jouw website? Heel goed! De volgende stap is dat hij een afspraak bij je inplant voor advies. T:MEBLOCKR zorgt hiervoor. Eenvoudig toe te voegen op je website en te koppelen aan specifieke productpagina’s.

 

100% veilig, conform AVG en Digi-toegankelijk

T:MEBLOCKR is volledig webbased. Je hoeft je geen zorgen te maken over dataveiligheid, want we voldoen aan de hoogst gestelde wettelijke nationale en Europese veiligheidseisen (ISO/IEC 27001 gecertificeerd, EN 301549), digitale toegankelijkheid (WCAG 2.1 Niveau AA) en conform AVG/GDPR. Kortom: we zijn absolute koploper als het gaat om dataveiligheid en toegankelijkheid.

 

Betere dienstverlening, hogere klanttevredenheid

Niet alleen jij zal de vruchten plukken van het intuïtieve afsprakensysteem van T:MEBLOCKR; ook je cliënten zullen verschil merken. Dankzij onze eenvoudige afsprakenmodule kunnen zij binnen enkele muisklikken (of via één belletje) hun afspraak vastleggen, wanneer het hen uitkomt. Een tevreden cliënt telt immers voor twee!

Tijdbesparing en een optimale bezetting

Het automatisch plannen van afspraken bespaart jou en je collega’s tijd. Hierbij houden we automatisch rekening met de expertises en beschikbaarheid binnen je team, zodat je bezetting optimaal wordt benut. Efficiëntie voorop!

 

Eenvoudig te integreren in je website en werkprocessen

T:MEBLOCKR is eenvoudig te integreren met bestaande systemen, zoals je website, Office 365, G-Suite en payment providers. Hiermee worden ingewikkelde koppelingen verleden tijd!

 

Handige features voor financieel en juridisch adviseurs 

  • Overzichtelijk planbord.
  • Videocalls inplannen via een veilige verbinding.
  • Gemakkelijke integratie in je website, sociale media en agenda, in eigen huisstijl.
  • Afspraken plannen op basis van expertises, locatie en spreekruimte.
  • Analytics over o.a. productiviteit, afspraken en behandeltijd. Koppeling met eigen BI-tools.