Agenda software voor organisaties

Slimme en intuïtieve agenda software is niet meer weg te denken. Door de huidige 24-uurseconomie zijn consumenten gewend aan het feit dat ze je dag en nacht kunnen bereiken. Wil jij als bedrijf of organisatie 24/7 bereikbaar zijn voor het maken van afspraken? Maak dan kennis met de agenda software van T:MEBLOCKR. Ons agenda systeem is eenvoudig en naadloos te integreren met je bestaande communicatiekanalen: je website, webshop, e-mailsysteem en social media. Bovendien kun je onze agenda-software koppelen aan je online agenda. Op die manier houdt T:MEBLOCKR automatisch rekening met jouw beschikbaarheid. 

 

✓ Visueel afgestemd op jouw huisstijl
✓ Verbeter de klanttevredenheid
✓ Efficiënt agenda’s vullen

24/7 online afspraken maken via onze agenda tool

Wil jij 24 uur per dag bereikbaar zijn voor je (potentiële) klanten én wil je grip houden op je agenda? Dat kan met de innovatieve agenda tool van T:MEBLOCKR. Deze tool ontzorgt jou op heel veel gebieden. Zo kunnen je (nieuwe) klanten zélf online een afspraak inplannen. Wanneer het hen uitkomt, welk apparaat ze ook gebruiken. Dat bespaart jou een hoop telefoontjes, losse mails en andere administratieve rondslomp. Daarnaast koppelt ons online afsprakensysteem de klant(vraag) automatisch aan de juiste collega. Het is zelfs mogelijk om online betalingen direct af te laten ronden tijdens het maken van een afspraak. Zo, kun jij je weer focussen op jouw vak. 

Voordelen van T:MEBLOCKR’s agenda software voor bedrijven

Onze agenda software is voor bedrijven en organisaties dé uitkomst. Waarom? T:MEBLOCKR zet je (potentiële) klanten op #1. We zorgen ervoor dat je klanten hun eigen afspraken kunnen inplannen, wanneer het hén uitkomt. Zo is de kans groot dat je (online) bezoekers ook daadwerkelijk klant worden. En hoe meer klanten, hoe meer conversies, hoe meer omzet. Een ander pluspunt van T:MEBLOCKR is dat je je klanten op afstand advies kunt geven via een videocall. En dat is nog niet alles. We lichten nog een paar belangrijke voordelen uit: 

Maatwerk plugin, passend bij je huisstijl

Voor al onze klanten ontwikkelen we een maatwerk product: een plugin die we als SaaS (Software as a Service)-oplossing leveren. Volledig in lijn met jouw huisstijl. 

Webbased agenda tool, 100% veilig

Onze agenda software is geheel webbased. Dat is niet alleen heel gebruiksvriendelijk, maar ook 100% veilig. Wij zijn niet voor niets koploper op het gebied van dataveiligheid. 

Eenvoudige integratie voor betere werkprocessen

De agenda software van T:MEBLOCKR is eenvoudig te integreren in je bestaande systemen: je website, sociale media en online agenda’s (Microsoft Outlook, Google Calendar, etc.). 

Optimale dienstverlening en meer klanttevredenheid

De klant is koning. Daarom laat T:MEBLOCKR je klanten zélf hun afspraken maken. Op een moment dat het hen uitkomt. Waar ze ook zijn. Op naar meer conversies! 

Meer afspraken in een georganiseerde agenda

Dankzij T:MEBLOCKR heb je een goed gevulde agenda. En die agenda is niet alleen efficiënt gevuld, maar T:MEBLOCKR houdt ook automatisch rekening met de beschikbare capaciteit, middelen en ruimten.  

Geautomatiseerde agenda systeem = minder no-shows

Het maken van een afspraak is één, maar uiteraard wil je je klanten ook op tijd herinneren aan hun afspraak. Ook dit neemt T:MEBLOCKR volledig voor je uit handen. Ons agenda systeem stuurt namelijk ook automatische bevestigingsmails, herinneringen en sms’jes. Hoera voor minder no-shows! 

Vraag een gratis demo aan

Wil je de functionaliteiten en voordelen van T:MEBLOCKR zelf ervaren? Vraag dan een vrijblijvende demo aan en ontdek of ons agenda softwarepakket past bij jouw bedrijf of organisatie! 

1500+ organisaties gebruiken T:MEBLOCKR voor betere dienstverlening & meer afspraken