Afsprakenplanner

Zoek je een intuïtieve afsprakenplanner voor jouw bedrijf of organisatie? Maak kennis met T:MEBLOCKR! Wij bieden een online afsprakenmodule die heel eenvoudig en soepel te integreren is met je website, met je social media kanalen en in je bedrijfsprocessen. Bovendien houdt T:MEBLOCKR automatisch rekening met jouw agenda en die van je collega’s. En dat is niet alles: we zorgen er ook voor dat je (nieuwe) klanten direct gekoppeld worden aan de juiste experts. 

 

✓ Eenvoudige en soepele integratie
✓ Koppeling met website, social media, bedrijfsprocessen en agenda’s.
✓ Dubbele afspraken zijn verleden tijd

Jouw rechterhand: de online afsprakenplanner T:MEBLOCKR

Wil je je werkdag zo efficiënt mogelijk benutten? Zeg dan ‘dag’ tegen allerlei handmatige klusjes, zoals telefoontjes beantwoorden, mailen en afspraken inplannen. En zeg ‘hallo’ tegen jouw nieuwe rechterhand: T:MEBLOCKR. Deze online afsprakenplanner zorgt ervoor dat (nieuwe) klanten zélf hun eigen afspraken kunnen inplannen. De afspraken komen vervolgens centraal binnen en worden automatisch doorgezet naar de juiste medewerker. Daarnaast worden er bevestigingsberichten, herinneringen en sms’jes automatisch verstuurd. Zo, nu kun jij je weer richten op jouw vak. 

4 voordelen van onze afsprakenplanner

Volledig webbased en 100% veilig

Onze afsprakenmodule is volledig webbased. Dat werkt niet alleen heel gemakkelijk, maar is ook uitermate veilig. Sterker nog: T:MEBLOCKR is koploper als het gaat om dataveiligheid. 

Gemakkelijke integratie voor betere bedrijfsprocessen

Je integreert T:MEBLOCKR soepel en naadloos met bestaande systemen, zoals je website, je online agenda’s, sociale media en Office 365. Een grote pré voor je bedrijfsprocessen.

Betere dienstverlening zorgt voor een hogere klanttevredenheid

Klant = koning. Daarom laat T:MEBLOCKR je klanten zélf hun afspraken maken. Op een moment dat het hen uitkomt. Op naar meer conversies! 

Efficiënt werken en tijd besparen

Dankzij T:MEBLOCKR bespaar je een hoop tijd. Je hoeft je niet meer bezig te houden met handmatige klusjes én je maakt optimaal gebruik van je bezetting.

Eenvoudig te implementeren afspraakmodule

Je implementeert de plugin T:MEBLOCKR eenvoudig in je website, je mail en social media kanalen. Dit regelen we binnen slechts enkele muisklikken, bij jou op locatie. Het onderhoud het het uitvoeren van updates gebeuren vervolgens op afstand. We passen de plugin aan in jouw huisstijl. Op die manier ziet T:MEBLOCKR eruit als een integraal onderdeel van je communicatiekanaal. Je kunt de plugin ook gebruiken om zelf afspraakverzoeken te verzenden. 

Vraag een gratis demo aan

Benieuwd naar T:MEBLOCKR? Vraag dan een vrijblijvende demo aan en ervaar net als onder andere De Mandemakers Groep, Gemeente Den Haag, D-Reizen en Gemeente Kinrooi de voordelen van T:MEBLOCKR.

Veelzijdige afsprakenmodule voor diverse sectoren 

De afsprakenmodule van T:MEBLOCKR is inmiddels in heel veel verschillende bedrijven en organisaties geïmplementeerd. Onze klanten bevinden zich in diverse branches: van de overheid tot de financiële & juridische markt en van de retailsector tot de automotive-wereld. Voor iedere partij ontwikkelen wij altijd een maatwerk product: een plugin die we als SaaS (Software as a Service)-oplossing leveren. Het voordeel van onze plugin is dat deze heel eenvoudig en snel te implementeren is via verschillende online kanalen zoals e-mail, Facebook en niet te vergeten: je eigen website of webshop. 

1500+ organisaties gebruiken T:MEBLOCKR voor betere dienstverlening & meer afspraken