Online afsprakenbeheer

Ben je op zoek naar een online afsprakenmodule waarmee jouw (nieuwe) klanten of burgers zélf een afspraak kunnen inplannen? Zoek niet verder en maak kennis met T:MEBLOCKR. Wij bieden software om online afsprakenbeheer mogelijk te maken. Daarnaast is de software direct gekoppeld aan jouw agenda, zodat het afsprakenbeheer automatisch rekening houdt met je beschikbaarheid en capaciteit. En dat is niet alles: T:MEBLOCKR zit boordevol handige en innovatieve features. Benieuwd of de T:MEBLOCKR afsprakenbeheer software de oplossing biedt voor jou? Vraag een gratis demo aan!

 

✓ Software direct gekoppeld aan jouw agenda
✓ Boordevol handige en innovatieve features

Digitaal agendabeheer software

Afspraken maken via het internet is ideaal. Het voordeel voor je (nieuwe) klanten is dat zij een afspraak kunnen maken wanneer het hén uitkomt. Waar ze ook zijn. Via de computer, tablet of telefoon. Servicegerichtheid ten top! Maar ook voor jou als ondernemer is onze agendabeheer software echt een uitkomst. Je hoeft je niet meer bezig te houden met randzaken als: telefoontjes beantwoorden, op-en-neer mailen, handmatig afspraken inschieten, ga zo maar door. T:MEBLOCKR neemt al deze klusjes voor je uit handen. Volledig geautomatiseerd. 

4 voordelen van onze afsprakenmodule

Webbased software = volledig veilig

Onze software voor online afsprakenbeheer is volledig webbased. Dat is gemakkelijk en veilig. Sterker nog: T:MEBLOCKR is koploper als het gaat om dataveiligheid.

Betere dienstverlening = hogere klanttevredenheid

T:MEBLOCKR laat je klanten zélf hun afspraken inplannen. Op een moment dat het hen uitkomt. Zo maak je de klant koning en scoor je meer conversies. Win-win!

Tijdbesparing en een optimale bezetting = efficiëntie

Ga voor een zo efficiënt mogelijke werkdag en maak gebruik van onze online afsprakenbeheer-software. Je bespaart tijd én je maakt optimaal gebruik van je capaciteit. 

Gemakkelijke integratie = betere werkprocessen

T:MEBLOCKR is soepel en naadloos te integreren met bestaande systemen, zoals je website, je online agenda’s, sociale media en Office 365. 

Implementatie van online afsprakenbeheer software

Laten we even uitweiden over het laatstgenoemde voordeel: gemakkelijke integratie = betere werkprocessen. Het is een feit dat T:MEBLOCKR uitstekend samenwerkt met bestaande bedrijfsprocessen waardoor je de software eenvoudig kunt implementeren. Vaak realiseren wij de implementatie binnen één dag. Het onderhoud – inclusief updates – vindt vervolgens volledig online (op afstand) plaats. 

Vrijblijvende demo aanvragen

Meer weten over T:MEBLOCKR? Vraag dan een vrijblijvende demo aan en ervaar net als onder andere De Mandemakers Groep, Gemeente Den Haag, D-Reizen en Gemeente Kinrooi de voordelen van T:MEBLOCKR.

Afspraakbeheer voor allerlei branches

T:MEBLOCKR is van alle markten thuis. Letterlijk, want wij werken voor veel verschillende branches. Zo is onze afspraken- en agendabeheer software geschikt voor de overheid, de retailsector, de financiële & juridische markt en de automotivesector. Voor ieder bedrijf en iedere organisatie leveren wij een maatwerk-plugin die we als SaaS (Software as a Service)-oplossing leveren. Deze plugin is eenvoudig en snel te implementeren via verschillende online kanalen zoals e-mail, Facebook en natuurlijk je eigen website. 

1500+ organisaties gebruiken T:MEBLOCKR voor betere dienstverlening & meer afspraken