Geautomatiseerde afspraken software

Wil je ook buiten kantoortijden bereikbaar zijn voor je (potentiële) klanten? Dan is de geautomatiseerde afspraken software van T:MEBLOCKR dé oplossing. Wij zorgen ervoor dat je klanten 24/7 online een afspraak kunnen plannen. Wanneer het hen uitkomt, waar ze ook zijn en welk apparaat ze ook gebruiken. En hoewel klant koning is, houdt T:MEBLOCKR ook automatisch rekening met jouw agenda en die van je collega’s. Daarnaast koppelt onze online afsprakenmodule de klant(vraag) automatisch aan de juiste collega. Wel zo efficiënt! 

 

✓ Betere dienstverlening
✓ 24/7 mogelijkheid om online een afspraak in te plannen
✓ Koppeling met alle agenda’s: nooit meer dubbele afspraken

Klanten kunnen online afspraken maken via software 

We zitten er middenin: de 24-uurseconomie. Je wil 24 uur per dag beschikbaar zijn voor je klanten. Dat geldt ook voor het maken van afspraken. Dankzij de afspraken software van T:MEBLOCKR kunnen je klanten zélf online een afspraak maken. Niet alleen handig voor je (nieuwe) klant, maar ook voor jou en je collega’s. T:MEBLOCKR neemt namelijk heel wat handmatige werkzaamheden voor je uit handen. Werkzaamheden die op een dagelijkse basis veel tijd in beslag nemen. Denk bijvoorbeeld aan mailen, telefoneren, afspraken maken en agenda’s op elkaar afstemmen. 

Dit soort handmatig werk is vanaf nu verleden tijd, want T:MEBLOCKR zorgt voor een professionele online afsprakenmodule. Hiermee worden alle afspraakverzoeken centraal verzameld en automatisch doorgestuurd naar de juiste expert binnen je onderneming. En komt er een transactie kijken bij het maken van de afspraak? Goed nieuws: online betalingen kunnen ook direct worden afgerond via onze afsprakenmodule. Tot slot ontfermt T:MEBLOCKR zich ook over het sturen van bevestigingsmails, herinneringen en sms’jes. Zo werk je automatisch aan het verminderen van het aantal no-shows. 

4 belangrijke voordelen van onze afspraken software

Webbased afspraken software = 100% veilig

Ons online afsprakensysteem is compleet webbased. Dit werkt voor iedereen heel eenvoudig en is bovendien 100% veilig. T:MEBLOCKR is niet voor niets koploper op het gebied van dataveiligheid.

Betere dienstverlening = hogere klanttevredenheid

Laat klanten of leads zélf online afspraken inplannen. Op een moment dat het hen uitkomt. Welk apparaat ze ook gebruiken. Zo zet je je (potentiële) klant op nummer 1 en scoor je meer conversies. Win-win!

Tijdbesparing en gebruikmaken van de capaciteit = efficiëntie

Richt je werkdag (en die van je collega’s) zo efficiënt mogelijk in en maak gebruik van de online afspraken software van T:MEBLOCKR. Wij helpen je om tijd te besparen en optimaal gebruik te maken van de capaciteit.

Eenvoudige implementatie en integratie = betere werkprocessen

T:MEBLOCKR is soepel en naadloos te implementeren en te integreren met je bestaande systemen. Denk aan: de website of webshop, online agenda’s, sociale media en Office 365. 

Een vrijblijvende demo aanvragen 

Wil je meer weten over T:MEBLOCKR? En ben je benieuwd of onze software past binnen jouw bedrijf of organisatie? Vraag dan gerust een vrijblijvende demo aan en ervaar zelf onze afsprakenmodule. 

Deze afsprakenmodule is geschikt voor… 

T:MEBLOCKR is te implementeren in alle soorten bedrijven en organisaties in de overheid, de retailsector, de financiële & juridische markt en de automotivesector. Onze online afspraken software is zo veelzijdig omdat ‘ie volledig aanpasbaar is in jullie bedrijfsprocessen en huisstijl. Dat wil dus zeggen dat we altijd een maatwerkoplossing bieden die naadloos overvloeit in je bestaande communicatiekanalen. We ontwikkelen een plugin die we leveren als SaaS (Software as a Service)-oplossing. Het voordeel van deze webbased-plugin is dat hij eenvoudig en snel implementeerbaar is in je website of webshop. We zorgen ook voor een koppeling met je e-mailsysteem, je Facebook pagina en andere (social media) kanalen. 

Benieuwd hoe T:MEBLOCKR er in de praktijk uitziet? Bekijk dan onze uitgelichte projecten en laat je inspireren. 

1500+ organisaties gebruiken T:MEBLOCKR voor betere dienstverlening & meer afspraken